zolameister Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Mosu in sfarsit mi-a adus cadoul mult visat...un arc si sageti.De mult vreau sa imbratisez acest sport.Mai sunt colegi care au aceasta pasiune?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul Eu am o arbaleta(sau harbaleta:grin:) de ceva ani.....e frumos sa te joci cu ea insa vreau sa imi iau un arc. Este mai usor de "incarcat" :banana Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul Mosu in sfarsit mi-a adus cadoul mult visat...un arc si sageti.De mult vreau sa imbratisez acest sport.Mai sunt colegi care au aceasta pasiune?:grin: Am tras si eu de vreo citeva ori cu arcul. E un sport foarte fain, care necesita calm, concentrare, cunostinte de balistica si nu in ultimul rind o mina sigura si antrenament. Dar arata-ne si noua jucaria ta. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul Colegul @Boieru de la Valenii de Munte e un adevarat Robin Hood. Cu el trebuie sa vorbesti. :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul Cateva sfaturi pot sa iti mai dau si eu. Ce arc ai? Sageti? Unde exersezi? http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul am un compound de 65# un Kassai traditional de 45# ieri am cumparat (miercuri vine ) un leopard2 de 70# take down nu sunt tare mare fun, imi place in primul rand sa le am si uneori mai trag cu ele... dar nu atat de des cat ar face-o un pasionat acum am cautat sa am si ceva varfuri "mai adevarate" si care sa fie puse deoparte....pentru orice o fi daca ai arc, trebuie sa iei tinta inainte de a te apuca sa tragi sagetile sunt scumpe si nu poti trage in tinte improvizate, pentru ca iese tare scumpa treaba se pot face tinte bune, daca ai MULTE MULTE cartoane, care se pun una peste alta si le prinzi cu bara filetata ....SE TRAGE IN CANTUL LOR si nu prin suprafetele suprapuse, pentru ca risti sa distrugi sageata ce arc ai ? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul Ieftin si bun. Tinte din fin (paie). http://www.bogensportwelt.de/Stroh Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Tir cu arcul merita vazut .... e on-line : http://filmehd.net/war-of-the-arrows-2011-filme-online-gratis.html cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Tir cu arcul Hei ma bucur ca sunt atatia pasionati.O sa pun poze cu jucaria.E un arc ptr incepatori de la Decathlon.Practic nu stiu nimic despre arcuri si sageti.Eu obisnuiam sa construiesc cat am fost mai tanar arcurile mele.Pe vremuri aveam un arc de la "REGHIN"....va mai aduceti aminte?Am un loc perfect ptr tir si vreau sa profit....Dar ca idee cu ce ar trebui sa incep...? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Tir cu arcul Vezi ca tinte de paie cum ti-a aratat Patrolator exista de vanzare si la Decathlon. Mi-am luat eu doua (nu pentru tir cu arcul, ci pentru tir cu..., shuriken :grin:) si la pret sunt la fel ca pe acel site din Germania! Ah :wink:, am tras si cu arcul in ele si sunt excelente! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Tir cu arcul Pt. arcul de la Dechatlon sunt bune si tintele de paie. Pt. cele mai puternice nu prea, trece sageata prin ele ca sunt subtiri si se rup aripioarele. Cele mai bune dupa parerea mea sunt cele de poliurethan. Eu trag cu Recurve de tir de 70" si 46 lbs forta. La puterea asta asta de la 15 m sageata cam trece prin scandura de brad de 2,5 cm. Pentru un incepator e mai important sa verifice mana si ochiul dominant si sa puna mana pe diferite arcuri pt. a verifica care ii este mai comod si nu in ultimul rand ce lungime de sageti sa foloseasca. Ca o paranteza, am primit cadou niste sageti de fibra de la Dechatlon. Am incercat sa trag cu una care de la puterea arcului se curbeaza dupa tragere si are o traiectorie cu 2-3m deviatie de la tinta. Noroc ca trag in spatiu inchis ca altfel doboram ciorile de pe cer!! Incearca sa cauti pe net filmulete cu pozitia corecta de tragere, ochire si urmarire. Daca nu gasesti cred ca mai am un CD de la Merlin Archery, dar trebuie sa il caut. Bafta!! http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Tir cu arcul Azi plec la tara pana dupa sarbatori...o sa incerc sa ma acomodez cu acest sport....Mersi ptr pareri ,La Multi Ani si ne auzim dupa 3 ian!!!!!!:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
traianJ Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Tir cu arcul Si eu trag cu arcul , iar de o saptamana am deschis un forumhttp://arcasi-arcuri-sageti.forumgratuit.ro/ care sa promoveze tirul du arcul traditional si metodele de construire a arcurilor si sagetilor. Forumul n are inca o saptamana de cand i am dat drumul , dar cred ca deja puteti gasi pe el informatii interesante. Va astept. Am si eu un 4X4, Aro 10 1.9 renault ( pus de fabrica) Forumul nu este comercial ,asa ca nu cred ca va deranja pe cineva faptul ca am pus si link ul catre forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
storm Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Tir cu arcul Va puteti confectiona tinte foarte ieftin din materiale disponibile in magazinele cu materiale de constructii. Mi-a facut un instructor din Constanta o tinta dintr-o folie din spuma neagra pentru termoizolatii, infasurata strans in doua suluri acoperite cu folie transparenta, cu care se impacheteaza marfa pe paleti (gen celofan). Are dimensiunea unei roti de Jeep, opreste in cativa cm chiar si sageti trase de la 20 de metri din arc compound de 70 de livre, rezista in timp la multe perforari si sagetile sunt usor de extras cu mana. Practic nu e nevoie de extractor. Solutia seamana cu tintele de carton/hartie pentru darts: se trage paralel cu axul sulului si sageata patrunde printre infasurari. De aceea, tinta rezista la multe trageri. Am vazut la club si tinte din alte tipuri de folii termoizolante (albe, galbene), insa cele negre pareau cele mai durabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seklerbowhunter Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 (editat) eventual cineva din cluj napoca care este interesat de acest sport ? pot sa indrum si sa sfatuiesc cu sfaturi utile pentru echipament compound pentru vanatoare sau tir. am experienta si nu de pe youtube (apr.9 ani) in care am fost la diferite competitii si am dobandit si licenta de vanator cu arc.9 mentionez vanatoare cu arc in romania este strict interzis) Va puteti confectiona tinte foarte ieftin din materiale disponibile in magazinele cu materiale de constructii. Mi-a facut un instructor din Constanta o tinta dintr-o folie din spuma neagra pentru termoizolatii, infasurata strans in doua suluri acoperite cu folie transparenta, cu care se impacheteaza marfa pe paleti (gen celofan). Are dimensiunea unei roti de Jeep, opreste in cativa cm chiar si sageti trase de la 20 de metri din arc compound de 70 de livre, rezista in timp la multe perforari si sagetile sunt usor de extras cu mana. Practic nu e nevoie de extractor. Solutia seamana cu tintele de carton/hartie pentru darts: se trage paralel cu axul sulului si sageata patrunde printre infasurari. De aceea, tinta rezista la multe trageri. Am vazut la club si tinte din alte tipuri de folii termoizolante (albe, galbene), insa cele negre pareau cele mai durabile. tintele cele mai durabile sunt realizate din diferite polifoamuri sau materiale similare.exista tinte mai moi sau mai tari depinde de de destinatia acestora daca sunt folosit pentru competitii indoor sau outdoor. Eu am o arbaleta(sau harbaleta:grin:) de ceva ani.....e frumos sa te joci cu ea insa vreau sa imi iau un arc. Este mai usor de "incarcat" :banana Daca in continuare esti interesat de arc te ajut eu cu informatii sau chiar produs ,,finit" Editat Iunie 26, 2013 de f_zoltan "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate