Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Marocanca bruneta LJ70

trenu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Marocanca bruneta LJ70

(era de mult pregatita sa vina dar n-am zis nimic pana n-am avut-o in ograda)

Multumesc pentru aprecieri, ne prezentam asa:

LJ70, td 2LT-II

kit de inaltare OME nu stiu cati cm dar gumele sunt pe 35... poate stiti voi mai bine

telescop de directie OME

bara fata HD, troliu chinezesc din ala din germania

snorkel airflow

AC :banana

ahhh, si jantele :-P:mrgreen::mrgreen: ENKEI cu et -43, o frumusete de jante.

masina a fost folosita de o agentie de turism din Maroc si apoi cumparata de un roman pasionat de Toyota, si acu e la mine

deocamdata facem schimburile de ulei necesare si vedem mai incolo ce-o mai fi

Am primit un intercooler ce trebuie montat si o sa mai pun eu 2 proiectoare ca poate "o sa ne trebuie"

In rest, masina nu se va folosi la off road serios decat la nevoie, este genul de masina care pe mine ma incanta si ma face sa zic ca nu-mi mai trebuie alta.

Obisnuit fiind cu uzina de 4L de la cherokee am ramas placut surprins de dieselul asta, oricum nici cu jeep-ul nu alergam nustiuce.

O sa-i dau jos gumele astea care oricum nu mai au viata lunga, o sa pun altele mai mici (si fostul proprietar spunea ca nu e chiar cea mai buna alegere)

Poze urmeaza dar vreau sa-i fac eu si sa-mi placa ce uploadez.

Consider ca e un upgrade fata de Cherokee vis-a-vis de modul in care folosesc eu masina, si oricum mi-am promis solemn ca nu mai cumpar masini cu valoare mica la re-vanzare chiar si atunci cand imi propun sa nu le mai vand vreodata -pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla.

Ashe ca... m-am toyotizat si eu.

P.S.: acuma intelegi Astrale de ce urmaream eu cu interes topicul tau despre o Toyota neagra ? :h5

Editat de trenu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

masina vine din Bistrita, e frumoasa masina......dar ai acte la ea/

eu am vrut sa cumpar masina si nu reuseam sa o inmatriculez.

cauciucurile sunt foarte grele si merge destul de rau in teren, eu am fost cu ea in teren.deci ideea cu schimbul lor este buna zic eu...

succes si asteptam sa vedem ce faci cu ea.

Link spre comentariu

sunt si eu cu ochii pe 35-urile alea :2dr

felicitari de achizitie:br

Nu, ca te-ai ticnit si tu......!!! :ha: Si tu ce naiba sa faci cu ele ?!? Tot pentru 70 !???? :ha:

Eu nu vreau gumele alea !!! Doar vroiam sa vad cum i se par pentru ca stiu ca pentru LJ70, motor 2.4 sunt cam prea mult............

Link spre comentariu

Intr-adevar masina a venit de la Bistrita.

Pentru mine e clar ca le dau jos. N-am nevoie de asa garda la sol si nici nu vreau sa abuzez de motor/grupuri/etc. Deci daca le vrea cineva sunt deschis, insa se vede ca sunt uzate gumele.

Iar cu actele am rezolvat in modul cel mai elegant posibil. Oricum nu voiam masina inscrisa in Romania din mai multe motive.

Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Intradevar, faci bine ca dai jos 35"-urile desi arata super masina cu ele.

Din pacate, chiar daca ai motorul 2LT-E care are cativa caluti in plus fata de 2LT, sunt mai greu de dus.

Daca pui 33x12,5x15 sunt super ok pt masina in actuala configuratie.

Sa te poarte sanatos!

:h5

Link spre comentariu

...

AC :banana

ahhh, si jantele :-P:mrgreen::mrgreen: ENKEI cu et -43, o frumusete de jante. .....

I hate you so much right now !!!:dr3

revenind cu picioarele pe pamant... sa o stapanesti sanatos! super faina scula!:br

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Dragi colegi,

Revin cu cateva detalii despre Toyo meu:

Dupa vreo 2000km de mers cu masina au inceput niscaiva probleme, nimic grav:

-radiator fisurat

-furtune de apa crapate

-pompa de injectie cu garnituri coapte

-furtun de la filtru de aer catre turbo puscat

-scurgeri de ulei pe la filtru (am schimbat uleiul si am vrut si filtrul dar nu s-a potrivit asa ca a trebuit sa pun acelasi filtru si din cauza asta)

Asa ca am dus-o la un mecanic sa ii faca un re-check complet. In urma verificarilor s-a trecut direct la reparatii si anume:

-distributie noua cap coada (cureaua era buna dar rolele erau varza asa ca am schimbat tot), pompa de apa

-lipit radiator

-inlocuit furtune crapate

-schimbat din nou ulei si filtru de data asta :)

Totalul costurilor a fost de 450 Euro, cu tot cu manopera. O fi mult, o fi putin, ma bucur ca e facuta.

Mecanicul mi-a zis ca a inceput sa intre ulei pe la turbo si ca o sa mai mearga o vreme dar sa nu abuzez de ea. Si curand trebuie sa ii refac directia ca are joc in caseta, nici nu ma mir la gumele pe care le are...

In final incerc sa atasez o poza cu jucariile mele :)

1263853066_IMG_0121640x480.JPG.142f77843f3c1491123a16b933ab90b8.JPG

Link spre comentariu

Mda......fac un apel la concitadinii Trenului, timisorenii :

Va rog frumos, daca vreunul dintre voi va intalniti cu Trenu, faceti cateva poze, ceva mai multe, acestei masini si postati-le aici pentru ca nu este admisibil sa ne tina asa in ceata sau cu ochii-n soare si sa nu-i vedem si noi mandretea de Marocanca ! :hl

Link spre comentariu

e scumpa la vedere trenu'...e tren de noapte :grin:

da' nu scapa el de niste poze.....rabdare si tutun sa aveti....

si io abi8a astept sa-mi bag ochii pe sub capota, in mod special la AC-ul ala....:ft

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Eugen, multumesc de urare, mi-ar placea sa vin cu voi in weekend-uri insa eu am antrenament sambata si duminica, stiu ca ai vrea sa vezi masina in teren, nu pe asfalt.

Astrale, o sa se fie si poze, numa' nu asa de brusc.

Liviu, facem cumva si vezi si AC-ul cum arata, multumesc pentru oferta de oloi, tine-l in masina ca poate-ti trebe intr-o zi, nu stii niciodata.

In Timisoara e un fel de primavara rece... soare... uscat, dar frigutz. Mi-ar fi placut sa fie zapada cum aveti unii din voi, poate atunci ieseau niste poze faine.

Va doresc o saptamana cat mai fructuoasa si sa ne auzim/vedem cu bine.

Link spre comentariu

Eugen, multumesc de urare, mi-ar placea sa vin cu voi in weekend-uri insa eu am antrenament sambata si duminica, stiu ca ai vrea sa vezi masina in teren, nu pe asfalt.

Astrale, o sa se fie si poze, numa' nu asa de brusc.

Liviu, facem cumva si vezi si AC-ul cum arata, multumesc pentru oferta de oloi, tine-l in masina ca poate-ti trebe intr-o zi, nu stii niciodata.

In Timisoara e un fel de primavara rece... soare... uscat, dar frigutz. Mi-ar fi placut sa fie zapada cum aveti unii din voi, poate atunci ieseau niste poze faine.

Va doresc o saptamana cat mai fructuoasa si sa ne auzim/vedem cu bine.

ieri pe la Nadrag am gasit destula zapada... poate marocancei i-ar fi fost pe plac... oricum ar fi numai sa nu pozeze naibi fara noi... ne-am amintit ieri de tipul de la Soimos care s-a oferit sa ne duca pe acolo in toate chipurile... vorbeste cu el si pe we-ul viitor poate iesi in lume cu ceva poze :h5

XJL... 4L
Link spre comentariu

Salut,

Stiu cum merg baietii (Dorin, Eugen, Duda) cu masinile in teren. Toti au si alte mijloace de transport decat masinile de teren. Nu-mi permit sa-mi pun masina asa la bataie. Am luat-o ca pe ultima masina de care voi avea nevoie. Poate n-o fi asa, dar tinand cont de aspectul asta vreau sa am grija de masina mea. La nevoie o sa ma scoata din rahat, daca nu e nevoie nu ma bag singur.

Nu zic ca nu mi-ar placea sa ies si eu la joaca da' acuma chiar nu am finante, trebuie sa-mi revin putin si apoi mai vedem.

Inca n-am poze... stiu... nu sariti pe mine, promit ca o sa fie.

Ieri seara unii ar putea zice ca am ramas in pana prostului :)), insa a fost oarecum programata. Nici la mine (ca la altii) nu este bec de atentionare si indicatorul de rezervor de abia se misca daca bagi 10l de motorina (totusi e un rezervor de 90l...). Poate ajuta pe cineva daca spun ca am mers pe minim cu motorina vreo 60-70km (afara din oras 40km) asa ca am ajuns la concluzia ca atunci cand acul indicator sta pe linia cea mai de jos inca mai am linistit 40km pana sa trebuiasca sa alimentez.

Link spre comentariu

Salut,

Stiu cum merg baietii (Dorin, Eugen, Duda) cu masinile in teren. Toti au si alte mijloace de transport decat masinile de teren. Nu-mi permit sa-mi pun masina asa la bataie. Am luat-o ca pe ultima masina de care voi avea nevoie. Poate n-o fi asa, dar tinand cont de aspectul asta vreau sa am grija de masina mea. La nevoie o sa ma scoata din rahat, daca nu e nevoie nu ma bag singur.

Nu zic ca nu mi-ar placea sa ies si eu la joaca da' acuma chiar nu am finante, trebuie sa-mi revin putin si apoi mai vedem.

Inca n-am poze... stiu... nu sariti pe mine, promit ca o sa fie.

Ieri seara unii ar putea zice ca am ramas in pana prostului :)), insa a fost oarecum programata. Nici la mine (ca la altii) nu este bec de atentionare si indicatorul de rezervor de abia se misca daca bagi 10l de motorina (totusi e un rezervor de 90l...). Poate ajuta pe cineva daca spun ca am mers pe minim cu motorina vreo 60-70km (afara din oras 40km) asa ca am ajuns la concluzia ca atunci cand acul indicator sta pe linia cea mai de jos inca mai am linistit 40km pana sa trebuiasca sa alimentez.

:uameni

XJL... 4L
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Trenule , felicitari ! O sa te sun cand vin pe la tm sa bag si eu un oichi asa ca tzatzele (a nu se intelege "sanii") :ha:

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare