trenu Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Se vor rezolva problemele in scurt timp, am aflat ce si cum, doar sa imi fac vreme. Si -in plus- am hotarat sa o vand. Asa ca o fie postata la vanzari. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 ce faci mestere ?!?!? cum de-o vinzi? :uameni "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 vreau sa-mi iau ceva lung si hdj nu-mi permit iar lj78 nu-mi place. asa ca Patrol y61 scrie pe mine. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Se raresc Toyotele ? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Nu se raresc, se transfera de la un proprietar la altul :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 vreau sa-mi iau ceva lung si hdj nu-mi permit iar lj78 nu-mi place. asa ca Patrol y61 scrie pe mine. TRADAREEEEE !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Nu ma grabesc :) Vedem ce o fi. In principiu mi-ar trebui o masina la care sa nu lucru mai mult decat un schimb de ulei si o distributie (care-s obligatorii). Altfel n-am de ce sa imi pun probleme in cap acuma ca vine iarna si eu n-am asfalt catre casa... EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Marocanca bruneta LJ70 Masina a plecat in judetul Sibiu, la Dumbraveni din cate am inteles. Se pare ca omu nu are cont pe forum. Deci se poate inchide. :sr EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate