Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Marocanca bruneta LJ70

trenu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Marocanca bruneta LJ70

Da, arata bine,

sa te bucuri de el si de masina.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Astral: vezi botonu ala rosu de pe bord ? stiu ca ai sa fii surprins, nu e butonu de decolare, e chiar claxonul :h5. Dar asa era de cand am luat masina (are ea niste fire legate mai ciudat, o sa merg la un electrician intr-o buna zi).

Nu stiu cum o sa fie cu gaura aia, dar un pachet de Kent necartonat intra la fix.

Acu dupa 500km de condus cu volanul asta... imi place, e fain la mana, nu-mi place ca sare semnalizarea prea repede, in rest totu ok.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Montaj jante noi,

si uite a venit zapadaa !!!!

[ATTACH=CONFIG]159343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159344[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159345[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159347[/ATTACH]

Beton au iesit! Sa le stapanesti sanatos !

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Intre timp am dat pompa de injectie jos (s-a facut o revizie generala si un test pe banc, tipul care se ocupa de pompe mi-a spus ca totul e in parametri -asta dupa ce a remediat niste gainarii facute de cine stie cine in trecut) si dupa ce se monteaza semeringul de la ax care nu s-a gasit asa de usor (am gasit in final la AlPadrino) pot sa incep sa caut un kit de ambreiaj bun. Ambreiajul ce e acuma pe masina functioneaza foarte bine dar aud un zgomot care dispare cand apas pe pedala, de aia m-am hotarat ca dupa ce primesc salariul sa ma ocup si de asta.

Am luat de la un coleg de pe forum un scaun cu amortizor (nu e original, e doar adaptat pentru LJ70) si astept sa-mi vina ca sa-l pot monta.

Editat de trenu
Link spre comentariu

Intre timp am dat pompa de injectie jos (s-a facut o revizie generala si un test pe banc, tipul care se ocupa de pompe mi-a spus ca totul e in parametri -asta dupa ce a remediat niste gainarii facute de cine stie cine in trecut) si dupa ce se monteaza semeringul de la ax care nu s-a gasit asa de usor (am gasit in final la AlPadrino) pot sa incep sa caut un kit de ambreiaj bun. Ambreiajul ce e acuma pe masina functioneaza foarte bine dar aud un zgomot care dispare cand apas pe pedala, de aia m-am hotarat ca dupa ce primesc salariul sa ma ocup si de asta.

Am luat de la un coleg de pe forum un scaun cu amortizor (nu e original, e doar adaptat pentru LJ70) si astept sa-mi vina ca sa-l pot monta.

zgomotul provine de la rulmentul de presiune, eu am cumparat masina cu el [ zgomotul ], merg de trei ani asa si nu s-a intamplat nimic. parerea mea e sa umbli cand te lasa ambreajul daca nu patineaza si nu ai probleme.

• Like 1

• LJ 7O

Link spre comentariu

@TOYO L: am aflat si eu ca e de la rulment, dar tot nu-mi place cum suna. Stiu ca nu-i prioritar. Eu merg cu masina pe teren de doua ori pe saptamana (e adevarat doar 3km de cel mai apropiat sat) si n-as vrea intr-o buna zi sa ma lase acolo... daca ma lasa o sa ma coste doua ambreiaje nu unul.

Mi-a dat coxmotorsport codul care-mi trebuie, deci nu o sa fie greu.

Link spre comentariu

Eu zic ca sunt 3 cauze posibile:

1. rulmentul de presiune care vibreaza pe priza;

2. bucsa/rulmentul din volanta, unde se reazema priza;

3. un rulment din cutia de viteze.

Pana nu desfaci, nu poti sa stii sigur.

Parerea mea...

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Astia de la alpadrino nu si-au notat datele mele asa ca (cica) de abia azi cand i-am sunat imi vor trimite semeringul de la pompa de injectie:cr1

@Marse: multumesc frumos pentru informatii, o sa desfac sa vad exact despre ce e vorba.

@Sabau Gigel: volanul este de vanzare aici

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

346544368_IMG_0784(Medium).thumb.JPG.d4283da3a1c13b771c211217d4c96ac4.JPG

Montat scaun, testat pe drum si pe offroad.

Nu prea am suport pe inclinatii laterale, asta e singurul neajuns. In rest, plutesc :h5. A durat ceva timp pana l-am reglat la greutatea optima sa nu-si dea capatu' de fiecare data cand dau intr-o denivelare mai mare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare