trenu Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 (editat) Re: Marocanca bruneta LJ70 un cado' frumos de ziua mea :banana cu multumiri lui Trooper pentru volan si lui Max pentru raspunsul prompt la telefon. Editat Iulie 3, 2012 de trenu EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Da, arata bine, sa te bucuri de el si de masina. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Arata bine volanul cel nou. Buna treaba! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Cu claxonul cum ai facut ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 @Astral: vezi botonu ala rosu de pe bord ? stiu ca ai sa fii surprins, nu e butonu de decolare, e chiar claxonul :h5. Dar asa era de cand am luat masina (are ea niste fire legate mai ciudat, o sa merg la un electrician intr-o buna zi). Nu stiu cum o sa fie cu gaura aia, dar un pachet de Kent necartonat intra la fix. Acu dupa 500km de condus cu volanul asta... imi place, e fain la mana, nu-mi place ca sare semnalizarea prea repede, in rest totu ok. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Ahaa ! Acolo, deci...... Butucul adaptor l-ai luat odata cu volanul ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Da domnu', butucul a venit cu tot cu volanul. Si daca-i gasesc un botoing, o sa arate si mai bine. Stie careva un electrician priceput in zona Arad ? EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Ce-i aia "botoing" ??? :cn REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 "botoing" = buton pe limba mea... cred ca trebuie sa o las mai moale cu "vocabularul personal", imi cer scuze. 1 EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Cu ajutorul unui prieten Marocanca primeste jante de otel (sunt in lucru inca) si nume: "Samia" EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Inca o poza intr-o dimineata de noiembrie cu soare in Bihor EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Am mai gasit o poza simpatica de cand am schimbat anvelopele (BFG MT 33x10.5x15) VELOCIRAPTOR :bx EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Montaj jante noi, si uite a venit zapadaa !!!! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 I-ai dat cu "fainosag", sa le stapanesti sanatos! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Montaj jante noi, si uite a venit zapadaa !!!! [ATTACH=CONFIG]159343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159344[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159345[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159347[/ATTACH] Beton au iesit! Sa le stapanesti sanatos ! Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Marocanca bruneta LJ70 Da, au iesit bine cu concursul lui Samurai, aka Dorin aka Jin Ling aka "good times" s.a.m.d. :h5 EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: Marocanca bruneta LJ70 Intre timp am dat pompa de injectie jos (s-a facut o revizie generala si un test pe banc, tipul care se ocupa de pompe mi-a spus ca totul e in parametri -asta dupa ce a remediat niste gainarii facute de cine stie cine in trecut) si dupa ce se monteaza semeringul de la ax care nu s-a gasit asa de usor (am gasit in final la AlPadrino) pot sa incep sa caut un kit de ambreiaj bun. Ambreiajul ce e acuma pe masina functioneaza foarte bine dar aud un zgomot care dispare cand apas pe pedala, de aia m-am hotarat ca dupa ce primesc salariul sa ma ocup si de asta. Am luat de la un coleg de pe forum un scaun cu amortizor (nu e original, e doar adaptat pentru LJ70) si astept sa-mi vina ca sa-l pot monta. Editat Februarie 5, 2013 de trenu EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Intre timp am dat pompa de injectie jos (s-a facut o revizie generala si un test pe banc, tipul care se ocupa de pompe mi-a spus ca totul e in parametri -asta dupa ce a remediat niste gainarii facute de cine stie cine in trecut) si dupa ce se monteaza semeringul de la ax care nu s-a gasit asa de usor (am gasit in final la AlPadrino) pot sa incep sa caut un kit de ambreiaj bun. Ambreiajul ce e acuma pe masina functioneaza foarte bine dar aud un zgomot care dispare cand apas pe pedala, de aia m-am hotarat ca dupa ce primesc salariul sa ma ocup si de asta. Am luat de la un coleg de pe forum un scaun cu amortizor (nu e original, e doar adaptat pentru LJ70) si astept sa-mi vina ca sa-l pot monta. zgomotul provine de la rulmentul de presiune, eu am cumparat masina cu el [ zgomotul ], merg de trei ani asa si nu s-a intamplat nimic. parerea mea e sa umbli cand te lasa ambreajul daca nu patineaza si nu ai probleme. 1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 @TOYO L: am aflat si eu ca e de la rulment, dar tot nu-mi place cum suna. Stiu ca nu-i prioritar. Eu merg cu masina pe teren de doua ori pe saptamana (e adevarat doar 3km de cel mai apropiat sat) si n-as vrea intr-o buna zi sa ma lase acolo... daca ma lasa o sa ma coste doua ambreiaje nu unul. Mi-a dat coxmotorsport codul care-mi trebuie, deci nu o sa fie greu. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos cdc Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Studiaza cu mai multa atentie problema. Eu dupa ce am schimbat ambreajul am ajuns la concluzia ca este unul din rulmentii de la trenul fix din cutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 (editat) Re: Marocanca bruneta LJ70 Imi place volanu,vreau si eu. Editat Februarie 7, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Eu zic ca sunt 3 cauze posibile: 1. rulmentul de presiune care vibreaza pe priza; 2. bucsa/rulmentul din volanta, unde se reazema priza; 3. un rulment din cutia de viteze. Pana nu desfaci, nu poti sa stii sigur. Parerea mea... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Astia de la alpadrino nu si-au notat datele mele asa ca (cica) de abia azi cand i-am sunat imi vor trimite semeringul de la pompa de injectie:cr1 @Marse: multumesc frumos pentru informatii, o sa desfac sa vad exact despre ce e vorba. @Sabau Gigel: volanul este de vanzare aici EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Montat scaun, testat pe drum si pe offroad. Nu prea am suport pe inclinatii laterale, asta e singurul neajuns. In rest, plutesc :h5. A durat ceva timp pana l-am reglat la greutatea optima sa nu-si dea capatu' de fiecare data cand dau intr-o denivelare mai mare. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Marocanca bruneta LJ70 Le-ai potrivit foarte bine ! De la ce masina zici ca provin ?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate