Mr.D Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Salutare Am pe masina un mp3 player Alpine care nu mai merge, parca nu mai primeste curent. Siguranta e ok, am verificat-o. Intrebarea mea ar fi daca stie careva daca jucariile astea pica de obicei, la modul ca se ard, sau ceva de genul asta...si singura solutie e schimbarea lor. PS: Sarbatori fericite :) Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Re: audio Salut! Orice "scula" electronica mai are prostul obicei sa se arda. Insa, nu intotdeauna sunt nereparabile. Da-mi, te rog, ceva mai multe amanunte despre el (model, an de fabricatie, etc) si, cel mai important: daca a fost montat din fabrica sau ulterior, pe masina. Poate ai noroc sa se poata repara... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Re: audio Eu zic sa verifici intai daca mai ai plus.......si abia apoi verifica aparatul..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Re: audio Salut! Orice "scula" electronica mai are prostul obicei sa se arda. Insa, nu intotdeauna sunt nereparabile. Da-mi, te rog, ceva mai multe amanunte despre el (model, an de fabricatie, etc) si, cel mai important: daca a fost montat din fabrica sau ulterior, pe masina. Poate ai noroc sa se poata repara... Orice jucarica de acest fel de poate repara insa se pune intrebarea daca jucaria respectiva merita efortul de a o repara sau mai bine cumparam una noua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts