ovidiu_raducanu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Salutare, Am achizitionat si eu un jeep cherokee din 1998 cu motor 2.5 si prima problema de care m-am lovit este casetofonul........cere un cod.....si in actele de austria nu mai este. Daca cineva s-a mai lovit de aceasta problema rog ajutor........ca sunt nou la jeep, am trecut de la vitara mentionez ca este acelasi model cum este pe grand cherokeeMultumesc Editat Decembrie 27, 2011 de ovidiu_raducanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: cod casetofon cherokee? Salut, de aceiasi problema m am lovit la WJ iar acum la fel cu XJ-ul. La WJ am rezolvato foarte simplu apeland la cineva care repara/decodeaza casetofoane/cd, am platit doar 50ron. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: cod casetofon cherokee? Salut Sau poti apela la reprezentanta cu o diagnoza poate afla codul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat Decembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: cod casetofon cherokee? Multumesc pentru raspunsuri, am apelat la cineva care decodeaza .......... si am reusit .M-a costat 50 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw13spp Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) scoate cassul din locas si vezi daca nu e scris codul pe el ......sau citeste seria cass si suna la o repr jeep ....eu am facut asa la un mondeo si mi-au dat codul....bineinteles dupa ce le-am comunicat datele personale Editat Noiembrie 10, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: cod casetofon cherokee? ......sau citeste seria cass si suna la o repr jeep ....eu am facut asa la un mondeo si mi-au dat codul....bineinteles dupa ce le-am comunicat datele personale Chiar nu te-ai uitat ca au trecut 10 luni de cand omul a scris ca si-a rezolvat problema?:uameni It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: cod casetofon cherokee? Chiar nu te-ai uitat ca au trecut 10 luni de cand omul a scris ca si-a rezolvat problema?:uameni Se pare ca stie doar sa scrie nu sa si citeasca!!! :ha: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: cod casetofon cherokee? Multumesc pentru raspunsuri, am apelat la cineva care decodeaza .......... si am reusit .M-a costat 50 ron. Deci....... [ATTACH=CONFIG]156648[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate