Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

The mystery machine

AdrianKTM

Postări Recomandate

Probabil multi veti crede ca glumesc, multi vor spune ca este o prostie dar mie imi place sa fac prostii. Am gasit ceva fonduri prin subtirelele fonduri din timpul crizei economice si vreau sa ma apuc ce un proiect care sa ne aduca aminte de copilaria tuturor "THE MYSTERY MACHINE" 090603_MysteryMachine.jpg.b829ace421cfdf3164b267cdd4220678.jpg ce minibus sau furgoneta credeti ca s-ar preta unui astfel de proiect, vreau ceva cu tractiune integrala, nu neaparat de offroad dar cu tractiune integrala si preferabil cutie automata, mai mult pentru expozitii si mers in weekenduri pe la mare vara, pe la tara, o plimbare scurta la un gratar... si asa mai departe. Nu tin neaparat la cutia automata daca depaseste cu mult bugetul dar ar fi buna. Ce credeti ca s-ar preta unui asemenea proiect?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: The mystery machine

T4 Synchro as fi preferat decat ca nu am gasit nimic in stare buna, si Delica... m-a dezamagit pana acum. As prefera un T4 dupa 2002. Nu am studiat prea mult piata utilitarelor. La ce numar de km credeti ca ar fi ok sa achizitionez un Vw T4 pentru a nu fi nevoit sa mai investesc ulterior bani in masina si daca se poate sa se incadreze in 8000 euro pret de achizitie cu tot cu acte, deci preferabil inmatriculat si volan stanga nu masina de Anglia?

Credeti ca un Sprinter nu s-ar preta modificarilor pentru ceea ce intentionez eu sa fac?

Link spre comentariu

o parere pur personala , ca si proiect cred ca s-ar preta o masina ceva mai veche,cu forme rotunjite gen wv -au hanomag henchel,ceva mai old . in momentul in care optezi ptr. sprinter .......unde mai este acel iz de mystery?

poti achizitiona o masina de gen-ul , la un pret bun iar restul maruntisului care iti ramane o poti aduce in stadiul de mystery machine.....

Hanomag.thumb.jpg.1aced9f71e1312d0dea2eda4ea4a2914.jpg

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

pai poate te pot ajuta cu un hanomag ,dar iti trebuie un gram de nebunie sa te inhami la ce pot eu sa-ti ofer , este vorba de un hanomag henchel ,culoare galben batut de soare ,diesel ,inca inmatriculat fara vt,si asigurare, sta de vreo doi-trei ani ,motor cred ca merge cutia la fel dar .......interiorul devastat , bordul la fel ,dar ptr.un proiect cred ca ar merge ,o sa incerc maine sa ajung la ea sa pot sa-i surprind cate-va instantanee proaspete .....masina cred ca ii pe firma si de-asemenea cred ca se poate da factura.

Link spre comentariu

pt hanomag henchel nu cred ca se gasesc piese ca pt T3.. si hanomag-ul nu seamana mai deloc cu masina misterelor si din cate stiu T3 avea motoare destul de bune.. cred stiu pe cineva in Timisoara care are un T3 in stare perfecta model de persoane dar nu e 4x4

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

perfect de acord ,ptr.T2 se gasesc inca piese dar si ptr. hanomag daca vrei neaparat se gasesc,.......a nu se intelege gresit ca vreau cu tot dinadinsul sa bag hanomag-ul in fata dar m-am referit la doua modele mai vechi nicidecum la sprinter. cel in cauza apartine patronului unde dau cu sapa si sta de o bucata .

Link spre comentariu

L300 e mai aproape de imaginea cunoscuta, cu exceptia farurilor care sunt patrate. Din ce stiu eu, cele mai multe replici ale "The Mystery Machine" au fost construite pe platforma Chevrolet Van 1968 insa nu stiu sa fie 4x4. Ai aici un exemplu, desi cred ca stii de el:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

uite inca cateva exemple...

prima nu stiu ce este..a doua e t3 :h5 sau se poate si pe un Damas:grin:

453074632_Wildwood037.jpg.0b9c970bdb37ef5a98dde7bad85b757f.jpg4.jpg.4742cc6263ee553d33d77ee8520bbb86.jpgthe-mystery-machine.jpg.cd062d0479474eb92c5f83c8c5e55275.jpg

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Mi-a iesit cosarul in drum... Un T3 din `98, aer conditionat, cutie manuala si intradevar nu este 4x4 dar l-am gasit in targ cu 1200 de euro cu 33.000 de km si era prea buna oferta sa nu o cumpar masina, banchetele din spate erau inca in folie desii masina are 14 ani, nici o zgarietura, avea carte de service masina, mi s-a parut geniala si incredibil de bine intretinuta si cu putini km pentru pretul asta, am cumparat-o la risc si se pare ca acei 33.000 de km sunt cam reali... mi-a venit greu sa cred cand am cumparat-o am mers pe ideea ca este manarita dar nu este chiar asa... urmeaza aerografia pe masina si folierea geamurilor, trebuie facute cu o tenta de verde, schimbatul jamtelor, reamenajarea banchetelor care sunt pe sine nu va fi o problema, are scaune si vreau sa ii pun banchete, voi modifica putin usa din lateral spate, voi lasa decat usile de la cabina si ii voi pune usi pe spate, aici o sa fie o problema la modificarea caroseriei dar cred ca o sa ma descurc. Revin cu poze pe parcurs si va multumesc pentru sfaturi!

Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie! Spor la treaba, sunt si eu curios ce va iesi!:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

eu zic sa lasi usa laterala la locul ei

t 3 are motorul in spate si e foarte ridicat , nici nu se poate pune problema sa ai usa de acces pe acolo ar fi sport extrem sa te tot cateri pe acolo in duba

candva am avut si eu un t 3 .....

initial cu motor 2,0 benzina cai multi si cutie automata dupa care a devenit diesel , usi laterale pe ambele parti , incalzire in scaune etc...mi-e dor de el uneori

1241280844_SJMCI.jpg.0cd41e022fb7191c069ba1d528649246.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare