mimi Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Salut si Sarbatori Fericite tuturor! Dupa ce am alimentat dintr-o benzinarie mai ciuata mi s-a aprins martorul motor, care s-a stins dupa o vreme dupa ce am alimentat din OMV sau petrom. Am alimentat din nou din vechea benzinarie, iar acum nu se mai stinge martorul motor chiar daca am mai alimentat si din benzinarii mai bune... ce ma sfatuiti sa fac? Merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Re: martor motor pinin Sa o pui pe un tester. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapsoul72 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 (edited) Re: martor motor pinin incearca cu un aditiv si dupa reseteazai calculatorul adica o lasi fara baterie cateva zeci de minute Edited March 29, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
moza victor Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Re: martor motor pinin pentru a reseta ,scoti bornele de pe baterie ,o lasi asa 2-3 minute si unesti bornele ,le ti unite cateva secunde si le pui la loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moza victor Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 (edited) Re: martor motor pinin rezultatul de la diagnoza ? Edited September 6, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts