BERTONE BMW Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 fratele meu are un samurai cumparat recent. toate bune si frumoase. problema e ca, pentru a baga in viteza a 5-ea trebuie sa mearga cu maneta la schimbator pana in partea pasagerului cu maneta sa poata baga in viteza. ca si cum are sarit un opritor. am incercat sa mai caut aceasta problema dar nu am gasit pe ofrum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: joaca maneta la schimbator .... Este un surub de ghidaj acolo unde intra maneta in cutia de viteze. Daca e rupt, e posibil ca el sa fie cauza. Trebuie desfacut capacul de la burduf, apoi capacul cu 3 suruburi (grija, filetul e in aluminiu, sa nu strangi prea mult cand montezi la loc). Daca surubul este rupt, trebuie cautata partea rupta care de regula cade in gaura aia. E nasol daca ajunge in cutie. Atasez si-o imagine ca sa-ti dai seama unde e. Este reperul 3 in desenul de mai jos. Succes! Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) Ca sa-ti zic una buna...cand am schimbat uleiul in cutia de viteza am gasit pe busonul de golire o bila ( ca o bila cilindrica ) batuta. ar putea fi acea bila din cutie ? sa am probleme pe viitor cu , cutia... merge perfect cutia mai putin problema cu maneta care joaca. Editat Ianuarie 2, 2012 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: joaca maneta la schimbator .... :grin: Mai concludent decat grafica: Poza este de aici Editat Ianuarie 6, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... o ultima intrebare...cat e sistemul ala de aluminiu in care intra maneta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... Daca ma intrebi pe mine sincer ........ pe link-ul care l-am afisat http://www.hawksuzukiparts.com/main_parts_lj-and-sj-and-samurai.htm este 78+50 US$ dar nu prea am inteles ce si cum exact ........ :oo Sper sa nu imi iau vreun BAN pentru reclama gratuita :oc:grin:! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... o ultima intrebare...cat e sistemul ala de aluminiu in care intra maneta. bertone, partea aia de aluminiu nu prea se uzeaza. se uzeaza de regula bucsa de poliuretan pe care sta nuca levierului si surubul de ghidaj... ai facut o inspectie? cum e surubul ala de ghidaj? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... astazi a plecat masina la mecanic la o inspectie totala. inclusiv maneta...oricum multumesc foarte tare pentru ceea ce mi-aia aratat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... deci din pacate pentru mine ...surubul joaca in acel bloc de metal.a mai fost umblat acolo la maneta.deci trebuie sa majorez gaura sa pun alt surub. cred ca e singura varianta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... Varianta 1: Dai jos piesa de aluminiu, faci alt filet in ea, si alt surub. Le faci cu: bormasina, tarodul, polizorul si multa rabdare. Varianta 2: mergi la un meserias care face asta. Varianta 3: cumperi piesele noi (o caciula de bani). Oricum ar fi, nu e o buba grava, stai calm, se va rezolva :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... Mare atentie!!! Ca si Gil, si eu stiam ca surubul care se rupe, este cel de care s-a vorbit mai sus. Insa ieri, dupa ce mi-am montat a 3-a cutie pe masina :al am gasit si eu in ea o bucata de surub :uameni dar nu era de la surubul de ghidaj. Era de la surubul din stanga din poza asta Este un surub (dupa parerea mea, subdimensionat) care tine resortul ala la locul lui Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... cel cu cap hexagonal din laterala-stanga a piesei? Suna interesant... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... va tin la curent cu ce am facut.multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: joaca maneta la schimbator .... cel cu cap hexagonal din laterala-stanga a piesei? Suna interesant... Da, exact ala. este un surub mic, pe jumatate filetat (partea de sus), apoi se subtiaza in cealalta jumatate, care este stutul ce intra intr-o fanta a resortului respectiv. O sa incerc maine sa fac o poza la surubul intreg, ca pe cel rupt l-am aruncat :old Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate