DanT Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) buna tuturor! dupa experienta de zilele trecute in care am iesit prin padure cu niste anvelope tip cross am luat decizia sa trec la alt profil..dar cu un buget mai mic as vrea niste anvelope cu care sa pot merge in siguranta pe asfalt (distante relativ mici) sa nu am probleme pe zapada batatorita si sa se descurce binisor (pana cand o sa imi iau si un troliu) pe noroi. Pana acum ceva timp eram hotarat sa imi iau Insa Turbo profil simex sau niste copii dupa bogger (deoarece mai am un set de anvelope pe 15 tip AT pentru cand vreau sa merg mai mult pe asfalt) dar acum inclin spre Insa Turbo Dakar (profil asemanator cu km1).. voi ce imi recomadati? Editat Ianuarie 2, 2012 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: Anvelope pentru patrol lwb - recomandari ? Ti-ai dat singur raspunsul.......MT-urile ar fi cel mai bun compromis pentru situatiile descrise de tine :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate