BERTONE BMW Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 am cautat pe acest forum ceva in legatura cu acesta masina dar nu am gasit si am deschis acest post sa ne prezinte si noua cineva care detine o asemenea masina. asteptam poze si pareri.\ mentionez ca doresc sa achizitionez si eu aceasta masina in viitorul apropiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: GWM HOVER ....pareri , opinii, prezentari... Vad ca intre timp ai gasit deja topicul unde se discuta de masina asta. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: GWM HOVER ....pareri , opinii, prezentari... Adica aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62370-GWM-Hover-Suv-OffRoader-ce-este&p=762691#post762691 .....deci : [ATTACH=CONFIG]126967[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate