Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

soft top samurai? produce cineva asa ceva?

BERTONE BMW

Postări Recomandate

Re: soft top samurai? produce cineva asa ceva?

Uite aici in postul 16 spune ca a primit marfa.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60373-Suspensii-Planetare-Ambreiaje.....

Presupun ca vrei nou, nu stiu ce ai vrut sa zici cu producerea lor.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Soft top pentru Samurai este pe e-bay. Costa aprox 180 de euro, dar e fara accesorii (sine metalice in care intra, bara de intindere, chingi, etc)

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Exista mai multi producatori de soft-top-uri pentru Suzuki Samurai, Pavment Ends, Rugged Ridge, Rampage Factory, Smittybilt si Bestop. Oferta cea mai bogata si preturile cele mai bune le gasesti in SUA. Dezavantajul ar fi costurile legate de shipping si eventuale taxe vamale la noi. Eu mi-am comandat un soft-top Bestop, care a ajuns f repede si la un pret decent. In Europa gasesti cam aceleasi branduri, dar la costuri ceva mai mari.

Succes! :)

Suzuki Samurai - 1993

Ford Fiesta - 2004

Link spre comentariu

Exista mai multi producatori de soft-top-uri pentru Suzuki Samurai, Pavment Ends, Rugged Ridge, Rampage Factory, Smittybilt si Bestop. Oferta cea mai bogata si preturile cele mai bune le gasesti in SUA. Dezavantajul ar fi costurile legate de shipping si eventuale taxe vamale la noi. Eu mi-am comandat un soft-top Bestop, care a ajuns f repede si la un pret decent. In Europa gasesti cam aceleasi branduri, dar la costuri ceva mai mari.

Succes! :)

Ne poti spune de unde l-ai luat si cat te-a costat?

Eventual o poza... thank you

Go big or go home.
Link spre comentariu

Desigur iti raspund pe pm la orice intrebare legata de achizitionarea softopului. Imaginile le voi posta in curand, Samuraiul meu si-a incheiat "stagiul" de reparare a caroseriei.

Suzuki Samurai - 1993

Ford Fiesta - 2004

Link spre comentariu

oare aia care produc plasticurile alea pt papuc si golan pickup nu observa ca-i plin de samurake pe drumurile patriei , la baumax exista polietilena de 4mm care e ok pt geamuri

Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33

Cine minte si fura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare