PaulSB Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Fagaras....Ianuarie...gol... Apropo, pe acest forum suntem cel putin 10-20 din Sibiu si orasele invecinate, cere si tu pareri sau poate chiar sfaturi inainte de a mai face vreo " incursiune", poate te putem ajuta cu ceva. Nu o lua in nume de rau, suntem alaturi de tine si poate te putem ajuta cu ceva,( o cazare, un sfat) Toate cele bune. Editat Ianuarie 16, 2016 de Astral VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Fagaras....Ianuarie...gol... materiale moderne? cand mergeam iarna in Fagaras aveam cel mai modern echipament am vanatorilor de munte :grin: asta se intampla prin anii 83-84 pana prin 92...cand m-am mai modernizata si eu...... adevaratul vostru noroc a fost faptul ca sus pe munte inca nu e iarna.....daca era iarna...cu adevarat...nu ajugeati nici pana in Vanatoarea lui Buteanu.... acum 20 de ani la aceeasi data calendaristica erau aproximativ 2 m de zapada....fa si tu o comparati eintre ce zapada ati avut voi...si ce e pe acolo cand e iarna cu adevarat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Fagaras....Ianuarie...gol... Norocul nostru a fost ca nu eram limitati de timp. Cum se poate evita asta in afara de ferestrele de aerisire fiindca asa cum s-a vazut.....unde am pus cortul era aerisire cacalau. Nu prea ai ce face. S-ar putea sa nici nu intre in husa dar asta e... Pentru o experienta de iarna iti recomand Refugiul Gentiana din Retezat. http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/retezat/cabana_gentiana-11/ Este foarte ieftin , te poti apropia usor si in zona sunt cateva trasee nu foarte periculoase pentru inceput . Salvamontistul de serviciu va poate indruma ce trasee se pot face in functie de echipare si conditii meteo. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Fagaras....Ianuarie...gol... Tocmai de asta am zis sa profitam , toate pronosticurile aratau 20-30 cm de zapada. Daca era ca in alti ani clar nu ma legam la cap. Mersi KTibor suna bine si varianta asta. :h5 Editat Ianuarie 5, 2012 de SilenceDJ Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Fagaras....Ianuarie...gol... Cineva acolo sus ne iubeste cu siguranta. uitati aici http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/ultima-ora-zeci-de-turisti-blocati-la-balea-update-212744/ Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Fagaras....Ianuarie...gol... SilenceDJ, azi am fost putin la poalele muntilor si m-am gandit la tine. Daca ajungeai sus si ti se udau blugii ingheta si sufletul din tine. Cel mai mare frig din viata mea l-am mancat undeva pe Valea Sambetei destul de jos, intr-o vara. Am zis sa dormim afara langa foc ca baietii si am indurat un frig de o sa-l tin minte toata viata. Ma bucur pentru voi ca v-ati intors teferi si nu uita ca iarna nu-i ca vara.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Fagaras....Ianuarie...gol... Baghy ma confunzi :)) eu eram cel cu pantalonii de camuflaj. :h5 Si pe langa ca aveam pe sub ei nadragi termici, aveam in rucsac si o geaca lunga din puf de gasca pentru extrem. oricum nu a fost nevoie fiindca in cort am dormit doar cu tricou , bluza si polar. Mi-a fost cald... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Fagaras....Ianuarie...gol... Oricum nu era echipament tehnic pentru minus multe grade. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e acolo sus cand bate vantul. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate