Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fagaras....Ianuarie...gol...

SilenceDJ

Postări Recomandate

Re: Fagaras....Ianuarie...gol...

Apropo, pe acest forum suntem cel putin 10-20 din Sibiu si orasele invecinate, cere si tu pareri sau poate chiar sfaturi inainte de a mai face vreo " incursiune", poate te putem ajuta cu ceva. Nu o lua in nume de rau, suntem alaturi de tine si poate te putem ajuta cu ceva,( o cazare, un sfat)

Toate cele bune.

Editat de Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865

tel: 0740/038.025

barbu.paul@yahoo.com

Suzuki Vitara '91

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

materiale moderne?

cand mergeam iarna in Fagaras aveam cel mai modern echipament am vanatorilor de munte :grin:

asta se intampla prin anii 83-84 pana prin 92...cand m-am mai modernizata si eu......

adevaratul vostru noroc a fost faptul ca sus pe munte inca nu e iarna.....daca era iarna...cu adevarat...nu ajugeati nici pana in Vanatoarea lui Buteanu....

acum 20 de ani la aceeasi data calendaristica erau aproximativ 2 m de zapada....fa si tu o comparati eintre ce zapada ati avut voi...si ce e pe acolo cand e iarna cu adevarat

Link spre comentariu

Norocul nostru a fost ca nu eram limitati de timp.

Cum se poate evita asta in afara de ferestrele de aerisire fiindca asa cum s-a vazut.....unde am pus cortul era aerisire cacalau.

Nu prea ai ce face. S-ar putea sa nici nu intre in husa dar asta e...

Pentru o experienta de iarna iti recomand Refugiul Gentiana din Retezat.

http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/retezat/cabana_gentiana-11/

Este foarte ieftin , te poti apropia usor si in zona sunt cateva trasee nu foarte periculoase pentru inceput .

Salvamontistul de serviciu va poate indruma ce trasee se pot face in functie de echipare si conditii meteo.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Tocmai de asta am zis sa profitam , toate pronosticurile aratau 20-30 cm de zapada. Daca era ca in alti ani clar nu ma legam la cap.

Mersi KTibor suna bine si varianta asta. :h5

Editat de SilenceDJ
Never stop exploring
Link spre comentariu

SilenceDJ, azi am fost putin la poalele muntilor si m-am gandit la tine. Daca ajungeai sus si ti se udau blugii ingheta si sufletul din tine.

Cel mai mare frig din viata mea l-am mancat undeva pe Valea Sambetei destul de jos, intr-o vara. Am zis sa dormim afara langa foc ca baietii si am indurat un frig de o sa-l tin minte toata viata.

Ma bucur pentru voi ca v-ati intors teferi si nu uita ca iarna nu-i ca vara.:grin:

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Baghy ma confunzi :)) eu eram cel cu pantalonii de camuflaj.

:h5

Si pe langa ca aveam pe sub ei nadragi termici, aveam in rucsac si o geaca lunga din puf de gasca pentru extrem. oricum nu a fost nevoie fiindca in cort am dormit doar cu tricou , bluza si polar. Mi-a fost cald...

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare