xnx Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 salutare de cand am luat masina de vreo 2 ani ma tot framanta o trebare:ce inseamna SPARTAN la un jeep am un xj 4L cutie manuala si pe haion scrie SPARTAN ..am cautat pe net dar nu am gasit nimic...stie cineva ce si cum? -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: ce reprezinta denumirea de Spartan la un xj? salutare de cand am luat masina de vreo 2 ani ma tot framanta o trebare:ce inseamna SPARTAN la un jeep am un xj 4L cutie manuala si pe haion scrie SPARTAN ..am cautat pe net dar nu am gasit nimic...stie cineva ce si cum? pai poate ai ceva blocant Spartan ( Spartan locker )... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: ce reprezinta denumirea de Spartan la un xj? nu are..trebuia sa am buton pt blocant... -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: ce reprezinta denumirea de Spartan la un xj? o fi dinamovist?:ha::ha: Iarta-ma, poate intrebarea era serioasa, dar nu pot sa ma abtin:ha::ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: ce reprezinta denumirea de Spartan la un xj? Ma indoiesc ca e vreo varianta de echipare. Poate e un sticker pus de fostul proprietar. Exista si lockere automate, deci poti avea locker si sa nu ai buton... Ca exemplu Spartan locker, Powertrax lockright inlocuiesc satelitii, sau Detroit inlocuieste tot cosul. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: ce reprezinta denumirea de Spartan la un xj? nu are..trebuia sa am buton pt blocant... e mecanic Spartan Locker. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Re: ce reprezinta denumirea de Spartan la un xj? e mecanic Spartan Locker. adevarul este ca nu m-am dat tare cu ea sa vad daca blocheaza spatele la noroi mare ...o sa fac o poza la scrisul ala sa-l postez aici multam de raspunsuri Ma indoiesc ca e vreo varianta de echipare. Poate e un sticker pus de fostul proprietar. stickerul este original de state..pare de fabrica,oricum nu este pus in ro Editat Ianuarie 3, 2012 de Astral -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate