Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ceva Terrano II in Brasov - imprejurimi ?

Norian

Postări Recomandate

Salut !

Nu i-am gasit locul altundeva, asa ca postez aici.

Asa cum intrebam si din titulu, ma intereseaza, daca pe langa mine si Elikratos mai exista ceva Terrano in BV care sa fie si pe forum ? In ideea unui schimb de impresii, idei, iesiri.

Pe strada...le tot vedem :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ceva Terrano II in Brasov - imprejurimi ?

De pareri tot iti pot spune am tot avut Terano II si de strada si de concurs , de iesiri in general sambata -duminica dar nu numai. Mai urmareste si topicul cu Clubul 4x4 Brasov

Bine ai venit

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Salut !

Merci de primire. :tk

Am urmarit topicul si pozele si imi e clar ca pentru a iesi cu voi trebuie sa las Terrano acasa si sa scot LC-ul BJ70 din garaj :al

Eu cu Elikratos, ambii cu Terrano avem loc de joaca padurile din zona Ariusd...sunt niste paduri pline de perspectiva, inca mai avem de explorat la ele...

Link spre comentariu

Salut !

Merci de primire. :tk

Am urmarit topicul si pozele si imi e clar ca pentru a iesi cu voi trebuie sa las Terrano acasa si sa scot LC-ul BJ70 din garaj :al

Eu cu Elikratos, ambii cu Terrano avem loc de joaca padurile din zona Ariusd...sunt niste paduri pline de perspectiva, inca mai avem de explorat la ele...

Cunoastem foarte bine zona Ariusd de acolo traversam numai offroad pana la Baraolt

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare