Norian Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Salut ! Nu i-am gasit locul altundeva, asa ca postez aici. Asa cum intrebam si din titulu, ma intereseaza, daca pe langa mine si Elikratos mai exista ceva Terrano in BV care sa fie si pe forum ? In ideea unui schimb de impresii, idei, iesiri. Pe strada...le tot vedem :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Ceva Terrano II in Brasov - imprejurimi ? De pareri tot iti pot spune am tot avut Terano II si de strada si de concurs , de iesiri in general sambata -duminica dar nu numai. Mai urmareste si topicul cu Clubul 4x4 Brasov Bine ai venit 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Ceva Terrano II in Brasov - imprejurimi ? cu Zoli iesim...si in weekend...si in cursul saptamanii.......urmariti topicul Club4x4 Brasov Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norian Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Ceva Terrano II in Brasov - imprejurimi ? Salut ! Merci de primire. :tk Am urmarit topicul si pozele si imi e clar ca pentru a iesi cu voi trebuie sa las Terrano acasa si sa scot LC-ul BJ70 din garaj :al Eu cu Elikratos, ambii cu Terrano avem loc de joaca padurile din zona Ariusd...sunt niste paduri pline de perspectiva, inca mai avem de explorat la ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Ceva Terrano II in Brasov - imprejurimi ? Salut ! Merci de primire. :tk Am urmarit topicul si pozele si imi e clar ca pentru a iesi cu voi trebuie sa las Terrano acasa si sa scot LC-ul BJ70 din garaj :al Eu cu Elikratos, ambii cu Terrano avem loc de joaca padurile din zona Ariusd...sunt niste paduri pline de perspectiva, inca mai avem de explorat la ele... Cunoastem foarte bine zona Ariusd de acolo traversam numai offroad pana la Baraolt 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate