AdrianKTM Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Desi nu o sa imi permit probabil niciodata o asemenea masina am auzit tot felul de zvonuri, ca se fabrica, ca nu se mai fabrica, ca are motorizari diesel, ca nu are, si asa mai departe. As vrea sa dezvolte cineva subiectul daca are cunostiinte legate de asa ceva, macar pentru propria mea curiozitate, cand nu are ce sa faca pe acasa sa ma lamureasca si pe mine... - Se mai fabrica Hummer si daca da ce modele? - Exista si motoare diesel cu cutie automata fiindca am gasit pe mobile cateva astfel de modele dar nu stiu daca exista si in realitate sau doar pe net :)); - Ce forta si ce cuplu dezvolta aceste motoare diesel daca exista, si bineinteles cat de multa benzina baga in "burtica" in oras, si in afara fiindca in offroad nu se pune problema automat depinde de terenul pe care rulezi; - Am auzit zvonuri cum ca necesita o intretinere foarte scumpa si foarte pretentioasa la fiecare 1000 de km, gresarea manuala a tot ceea ce tine de trenul de rulare, ca la 50.000 de km se schimba foarte multe piese nu stiu exact ce (Banuiesc ca distributie, ulei, filtre si tot ceea ce tine de consumabile + altele), eu stiam ca este o masina foarte fiabila si nu necesita aproape deloc intretinere dar altii sustin contrarul. Care este varianta adevarata? Am uitat sa specific, nu ma refer la dieselurile pana in `94 care au fost facute pentru armata si firmele privata de paza, ma refer la cele relativ noi dupa 2007 cum sunt acestea: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=137083666&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=11050&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&categories=OffRoad&lang=ro&pageNumber=1 http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=152311369&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=11050&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&siteId=ROMANIA&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&categories=OffRoad&lang=ro&pageNumber=1 Editat Decembrie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hummer Pe aici ai citit ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42243-Hummer-H1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hummer Da, dar nu este nimic legat de motorizari si consumul motoarelor diesel care echipeaza versiunea 2007, stiu ca in 2007 nu s-au mai facut H1 dar.... pe net exista la vanzare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Buna seara ! Nu se mai fabrica nimic deocamdata, din cate stiu eu. La un moment dat se preconiza aparitia unui baby-Hummer, a.k.a. Hummer HX, dar a fost doar ceva mai mult catalogat ca si un ultim "cry for help", si nu s-a concretizat. Chinezii de la Tengzhong nu au mai primit ajutorul de la stat pe care se bazau (80% din suma potentialei tranzactii), si combinatia a cazut. Acum, cum H2 a fost exclusiv benzinar V8 de 6.0 sau 6.2, cu puteri intre 320 si 400CP si numai cu cutii automate, nu discutam de el, mai ales ca batea catre trei tone greutate. Nici de H3, tot exclusiv benzinar (3.5 si 3.7 de cinci cilindri, 5.3 V8), 95% din ele cu cutie automata (5.3), iar restul cu manuala (3.5 si 3.7), doar optional cu automata. H1, the real Hummer, a avut 5.7 V8 benzina, si 6.2/6.5 diesel cu si fara fara turbo. Cutii manuale nu au fost pe nici un tip de H1, indiferent de motorizare. H1 Alpha are dieselul cel mai fortos, circa 300CP si 750Nm. H1 este singurul din toata gama cu portale, dar pe suspensie independenta, nu pe punti rigide. Treaba cu intretinerea deasa e un mit, mai ales ca distributia este cu lant, ca la orice V8 serios care nu e cu roti dintate... In rest, eu gresez tot manual Jeep-ul, ca nu are sistem de gresare automat (ca la camioane, dar nici acolo peste tot). Si o fac cu placere chiar, e modul meu de a interactiona cu masina la alt nivel, de a o cunoaste mai bine, de a-i da ce are nevoie, ca sa ma tina in continuare... Citez din Walter Röhrl: "Nu poti trata o masina ca pe un om, o masina are nevoie de dragoste..." Consum... H1 benzinar a avut parca cineva aici pe forum, Andrei, daca imi mai aduc eu aminte, estimez ca sub 20 de litri la suta nu consuma, doar 5.7 e mic pentru trei tone si aerodinamica tip "caramida". Dieselele sunt mai civilizate la consum, in conditii normale cred ca si-l poate permite orice proprietar de ARO 3.2 diesel. Sau tu, de exemplu... S-au practicat si conversii de la V8-ul diesel standard la sase cilindri, via Cummins 6BT, ISB, QSB sau chiar la B6.7, ultimul oferind in versiunea stock 355CP si 1100Nm. In plus, toate Cummins-urile au un potential extraordinar de a se lasa tunate. Stiu ceva cazuri de twin turbo, admisie si evacuare optimizate, management motor la fel, cu rezultate de genul 1300CP si 3000Nm cuplu. Dar asta este deja alta poveste... Stima, Dragos Editat Ianuarie 4, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Imi suna foarte bine ideea cu 355CP si 1100Nm te rog frumos poti dezvolta putin subiectul? Cu un motor Cummins 6BT poate fi omologat un Hummer, si cam la ce pret s-ar ridica aceste modificari? Cand spui ca dieselul si-l permite oricine cam la ce consumuri te referi? Editat Ianuarie 5, 2012 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Buna ziua ! B6.7 este un motor commonrail in sase cilindri si turbo, intalnit pe Dodge Ram 2500 - 3500. Are electronica, ca orice motor modern, are si ECU-uri, deci. O conversie pe asa ceva implica sa ai motorul, cutia si reductorul de pe un RAM, DAF sau mai stiu eu ce, dupa care cineva sa ti le puna sus electric, electronic si mecanic, dupa care alte cardane... B6.7 s-a montat si pe Ford F-650, ceea ce spune ceva despre performantele sale, ca doar Ford are Powerstroke de 7.3 V8 in program. Conversiile mai dorite sunt cu 6BT-ul cu pompa de injectie in linie, versiunea cea mai puternica avand circa 220CP si 600Nm, fara gram de electronica, ceea ce face mai simpla toata treaba. Are doar 5.9 litri, dar e simplu si usor de depanat. ISB si QSB sunt tot de 5.9 litri, dar au patru supape per cilindru si gestiune electronica a injectiei. Bosch, dar tot electronica este, si poate face stres. Pe RAM, daca este condus civilizat, consumul acestor motoare este undeva intre 10 si 15 litri la suta, fiind turate pana prin 2500rpm, deoarece nu este nevoie de mai mult. Aici ai info complet, enjoy: http://www.cumminsdieselspecs.com/ Stima, Dragos Editat Ianuarie 5, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Cred ca te referi in afara consum de 15. Un 6.7 Cummins montat pe un H1 ce consum urban intregistreaza tinand cont de greutatea masinii? Si ca sa revin cu intrebarea, poate fi omologat un asemenea motor pe un Hummer? Datele dupa site-ul oferit de tine sunt: Fuel Mileage (est): 25 mpg highway, 20 mpg city (49% improvement). Transformat in l/100 km ar venii aproximativ 11.7 litri afara si 9.4 in oras... ceea ce este foarte ciudat. Cum sa manance mai mult afara decat in oras? Editat Ianuarie 5, 2012 de AdrianKTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Cred ca te referi in afara consum de 15. Un 6.7 Cummins montat pe un H1 ce consum urban intregistreaza tinand cont de greutatea masinii? Si ca sa revin cu intrebarea, poate fi omologat un asemenea motor pe un Hummer? Datele dupa site-ul oferit de tine sunt: Fuel Mileage (est): 25 mpg highway, 20 mpg city (49% improvement). Transformat in l/100 km ar venii aproximativ 11.7 litri afara si 9.4 in oras... ceea ce este foarte ciudat. Cum sa manance mai mult afara decat in oras? Consumul poate fi mai mare in afara orasului decat in oras....depinde cu ce viteza se ruleaza pe autostrada. Datorita aerodinamicii masinii (de caramida) consumul creste semnificativ odata cu cresterea vitezei. Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Asta este evident, dar totusi vroiam nsite cifre va rog daca are cineva cunostiinte legate de asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 A-ti inteles gresit partea cu consumul.:old 25 mpg inseamana ca mergi 40km cu 3,8l=9,5l% 20 mpg=12,5% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Nu. Adica nu te contrazic fiindca nu stiu chiar exact dar din cunostiintele mele MPG inseamna mile per gallon adica 10 MPG=23.522 litri/100 km din cunostiintele mele, posibil sa nu mai retin exact dar asta era transformarea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Ai dreptate la conversie. Cu cat mpg e mai mare cu atat ai un consum mai mic, de exemplu la un Polo ai 45 mpg. Adica cu un galon mergi din ce in ce mai multi kilometri. Editat Ianuarie 5, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 E adevarat ca cu cat mpg este mai mare cu atat consumul este mai mic dar partea cu ,,un galon mergi din ce in ce mai multi km" nu este chair asa fiindca un galon reprezinta 3.78 litri dar cu galon per mila este altceva... Sa lasam fizica va rog si sa revenim la discutia noastra. Ma bate gandu sa schimb Navara si T3-ul cu ceva Hummer dar asta presupune sa ma incurc iarasi cu rate dar... daca imi voi permite intretinerea poate m-as ,,incurca" cu asa ceva... Revenind la niste date exacte. Care ar fi consumul unui asemenea motor pus pe un H1 si poate fi omologat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Sa nu zici ca-l iei sa te dai cu el prin Bucuresti? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Buna seara ! Daca iei H1 si motorul este OK, lasa-l asa. Daca iei ceva cu motorul crapat, evalueaza cat ar costa sa-l repari, dupa care faci comparatie cu costurile unui Cummins "ready to drive". Consumul unui Cummins pe H1 e tot cam pe-acolo, ca nici RAM sau F-650 nu sunt chiar lightweight. Iar costurile de omologare, daca implica si test dinamic, vor trece de 2000 Euro, banuiesc... Asa arata un ISB/QSB in H1: Si asa arata un loc cu multe 6BT-uri: Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Nu, baghy nici nu stiu daca o sa il iau sigur, daca imi ajuta Dumnezeu fac schimbul, sa vedem cum stau cu banii si cu tot la sfarsitul lui februarie. Referitor la intrebare, in Bucuresti vara merg cu motocicleta si iarna cu un Matiz luat de 3 saptamani, doar cand am ceva de carat la firma sau ma duc la un drum lung sau pe la munte. Eu am luat acele cifre de pe net, dar mi se pare mult prea putin, adica un Hummer sa consume mai putin decat Navara mea este absolut imposibil. Cat inghit monstruletii astia? Editat Ianuarie 15, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Buna ziua ! "Tot pe-acolo" vrea sa insemna ca Cummins-urile vor lua cam la fel si pe RAM, si pe F-650, si pe H1. RAM-ul 2500 e ceva mai usor ca H1, dar 3500 este cam la fel. Iar F-650 este definitv mai greu decat H1, ala e aproape camion, iar F-750 are voie sa aiba cu totul circa 15 tone. Cel mai greu H1 civil este cel break, complet inchis, undeva catre 3200kg. Si nu, nu este imposibil deloc ca un H1 sa consume mai putin ca Navara, dar este improbabil, daca ambele se vor conduce in acelasi stil. Navara are ceva motor mic in patru cilindri, un 2.5 TD, daca stiu eu bine, si ceva mai recent ceva V6 3.0TD, care este si pe Pathfinder. Sunt mari sanse ca acest 3.0TD sa consume mai putin ca 2.5TD-ul, tocmai fiindca este mai mare. Majoritatea nu-si dau seama ca virgula cu cat este mai mare un motor, cu atat mai putin consuma la ceea ce poate sa faca, in special la greu. Cummins-ul B6.7 are redline la 2600rpm, iar in versiunea cea mai puternica de pe F-650 are 360CP si 1100Nm. Daca redline este la 2600rpm, atunci in regim de cruising poate vei ajunge la 1800 - 2000rpm, si cand faci kick down o sa urci pana la acele 2600rpm amintite. Doua alte exemple: 1. Pontiac-ul meu are 7.5 V8 benzina, carburator cu patru trepte, bate catre 500CP, cutie automata in trei trepte. In regim de cruising la 75mph are circa 2200 - 2300rpm. Consumul in aceste conditii este de circa 13.2 litri la suta... 2. Tractorul meu Scania R420 are 12.0 CRD de sase cilindri, 420CP si circa 1800 - 2000Nm. In regim solo, adica fara semiremorca, cantareste sapte tone si ceva, iar consumul la 90km/h este de circa 16-17 litri la suta. Cu semiremorca goala dupa el, cand tot ansamblul bate catre 15 tone, consumul este circa 22 - 23 litri la suta, iar cu inca 25 de tone pe ea, am 40 de tone in total iar consumul mediu este circa 33-34 litri la suta. Got the ideea ? Stima, Dragos Editat Ianuarie 6, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Da, multumesc foarte mult pentru raspuns, ideea o stiam, doar ca este un motor de o capacitate cilindrica foarte mare, si numai pentru alimentarea s-a ai nevoie de o cantitate relativ mare de combustibil, dar sa mai fie si in sarcina... si de aceea mi se pare ca este un consum putin cam micut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Buna seara ! O idee, ca sa ai si niste cifre. Scrie-i un PM lui Viorel Cretu de aici de pe forum. El are un Chevy K30 cu prima varianta de motor de pe H1, acel 6.2D, cu circa 155CP, parca. Si-l freaca si la treburi grele. Asa o sa afli consumuri in diverse aplicatii, si poti sa-ti faci o idee despre ce te asteapta, daca iei H1, indiferent de generatie. Later edit: 6.5 sau 6.7 nu este exagerat de mare. Stiu benzinare V8 de 16 litri, care fara turbine sau compresoare au circa 2000CP. Stima, Dragos Editat Ianuarie 6, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Ms mult! Ma intereseaza motorizarea 2011 dupa RAM 3500... m-a fascinat acea cifra de 1100 Nm cuplu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Ms mult! Ma intereseaza motorizarea 2011 dupa RAM 3500... m-a fascinat acea cifra de 1100 Nm cuplu.... Salut, Ram 3500 cu motor diesel este numarul 1 la pick-up-uri diesel in Canada. 6.7L Cummins High Output Turbo Diesel, 350 hp / 610 lb.ft with manual and 800 lb.ft with automatic, standard on 3500 models, available on 2500 models 610 lb.ft = 827 nm 800 lb.ft = 1085 nm Editat Ianuarie 7, 2012 de Heavy D. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Ms mult! Ma intereseaza motorizarea 2011 dupa RAM 3500... m-a fascinat acea cifra de 1100 Nm cuplu.... Din propria experienta: Am luat un RAM 3500 nou in 2008 cu Cummins 6.7. Consumuri: - mers lejer fara remorca 90-110 13 l/100 - mers tare fara remorca 140-160 16 l/100 - remorca 3 tone mers lejer 16 l/100 Trecut Oituzul pe serpentine cu remorca de 5 tone, blana, urcat mai tare decat se poate gol ca nu derapa in curbe 25 l/100 km Turatii: 80-100 km/h 1100-1300 rot/min. Cutie de viteza 6 trepte automata, avea buton si pentru schimbarea vitezei la 2300 rot (in aceasta varianta numai 5 trepte functionau). In mod normal la 1950 schimba viteza. Avea si pentru mers economic (autostrada). Masina goala 3400 kg, MTA 5800 kg Cu roti de 33x12.5 MT cuplat fata spate puteai sa faci drifting pe asfalt uscat . Am tras stivuitor care a ramas in pamint (intrat din greseala) culcat pe burta de 10 tone in reductor aproape de relantiu. Inainte incercasera cu un Caterpillar sa-l scoata si au abandonat. Daca mai apuc sa cumpar odata, tot la Cummins ma duc indiferent ce emblema sa aiba pe fata. Editat Ianuarie 7, 2012 de Heavy D. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Sunt foarte ok cifrele, cred ca motorizarea 2011 scoate performante ceva mai bune. La ce pret ar ajunge importul unui motor cu tot cu cutie si montajul acestuia pe un H1? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Buna seara ! In primul rand, motor nou si cutie noua n-o sa gasesti prea usor. Poate-i convingi pe cei de la Cummins sa-ti vanda unul, apoi trebuie organizata cutia, care nu-i de la Cummins, e de la altii, apoi reductorul care si el e de la altii, si asa mai departe. Motorul si cutia au calculatoare pe RAM, deci ai si asta in vedere... Presupunand ca rezolvi cele trei chestii de mai sus, trebuie aranjat transportul, ori a fiecarei componente in parte, ori a intregului ansamblu, daca ai reusit trimiterea celor trei componente la o singura adresa din USA, si de acolo la tine. Apoi tre' sa dai jos vechiul ansamblul motor/cutie/reductor de pe H1, precum si 90% din instalatia electrica. Apoi trebuie refacuta instalatia electrica conform cerintelor motorului Cummins, cu tipul de mufe care sa potriveasca pe senzori, etc. Apoi trebuie alti suporti motor, traversa de sustinere cutie, etc. Cummins-ul este inalt, poate vor trebui relocate niste chestii, poate modificata baia de ulei, etc. Oricum, nici nu fac referire la furtune sau tevi, care vor trebui nou concepute, alte diametre, alte filete la nipluri, etc... Mai trebuie convinse ceasurile din bord sa arate informatiile prelevate de la periferice (turatie motor, vitezometru, kilometraj, presiuni, temperaturi, etc.). Considera si eventuale modificari ale podelei sau ale tunelului transmisiei, ca cine stie pe unde vei putea scoate comanda la cutie si timoneria la reductor. Apoi, tapiteria adaptata si ea la noul layout al podelei... Anterior scriam si de alte cardane, carora nu le vei sti lungimea necesara decat dupa ce tot pachetul motor/cutie/reductor e deja pe masina si se invarte fara sa frece sau sa bata pe niciunde... Si asa mai departe... In principiu, eu zic sa iei prima data masina, si dupa aia mai vorbim pe tema conversiei dorite de tine... Stima, Dragos Editat Ianuarie 15, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Re: Hummer - dupa 2007 Cummins sunt foarte dispusi sa te ajute cu un motor complet daca fluturi destui bani in fata lor :grin: Umila mea parere e ca un 6.5TD e foarte ok pe H1. Nu cred ca o sa te duci la pulling contests ca sa ai nevoie de un Cummins pe care sa-l poti impinge la puteri ridicole. Editat Ianuarie 7, 2012 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate