AdrianKTM Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 O sa ma interesez de cifre si documentaria necesara + manopera fiindca nu cred ca ma voi descurca singur, apoi o sa ma hotarasc daca iau sau nu masina, nu ma arunc la ceva fara sa am ulterior bani de modificari si motorul original nu ma incanta deloc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Buna ziua ! Eu zic sa nu te pronunti in privinta Duramax-ului V8, pentru ca 300CP/3000rpm si 800Nm/1600rpm sunt cifre serioase. Adica ar trebui sa conduci masina in aceasta configuratie, dupa care sa conduci un RAM 3500 cu B6.7, si sa faci comparatia ulterior. Asa, nici motorul Renault care-l am eu in Cherokee nu ma incanta deloc ca si performante, ca mai are vreo 70CP din cei 86 initiali, dar nu l-as schimba deloc cu un VM de 2.5TD, care are 115CP, dar multe alte dezavantaje... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Hummer - dupa 2007 Cifre m-am referit la preturi nu la performante fiindca performantele sunt cam clare, o sa faca un test drive cu un RAM, am vazut ca sunt in Ungaria si apoi o sa ma pronunt! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate