Cristian84 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Salut, Sunt pe cale sa fac un imprumut in banca pentru a-mi indeplini visul. Cam tot ce ar trebui( ce punti s-ar potrivi , ce suspensii, etc....). Toata treaba cred ca o voi face la Didone la garaj,dar mai intai as vrea sa stiu si parea voastra. Masina nu o fac asa ptr extrem,o fac doar de frumusetze ptr inima mea. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Important este sa stii TU exact ce vrei si ce limitari iti impui......in rest, mai vezi si pe aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62807-cum-modific-de-extrem-o-frontera REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) La multi ani! In primul rand gandeste-te bine daca vrei sa faci asa ceva din Frontera, daca da: - poti folosi punti de TV ( IMS)- sunt ieftine la achizitionare, ieftine la intretinere si sunt si rezistente - poti pune arcuri elicoidale, evident aducand modificari prinderii pe sasiu si pe punte... - pui amortizoare cu cursa lunga, dar la fel va trebui sa aduci unele modificari... - mai faci un body- lift de cati centimetrii vrei, si va fi si mai inalta Probabil asta e cea mai ieftina varianta. Dupa ce termini tot, probabil vei avea probleme cu " autoritatile"... Gandeste-te totusi si la alta varianta: vinzi frontera, iei o masina cu punti rigide, arunci un set de 33-uri sau 35-uri, un body-lift, eventual un suspension- lift si aia e... ai un monster- truck :grin: Pentru varianta propusa de mine poti vorbi cu "adi de la cheia", are cont aici pe forum, dar daca nu dai de el, iti pot da numaru lui... Eu iti urez bafta si abea astept sa vad ce iese :h5 Editat Ianuarie 6, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) La multi ani! Multumesc @Astral si @Andrei_vl Vreau sa modific doar frontera , stiu ca este o nebunie dar asta imi doresc , vreau sa iasa exact ca-n poza :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) La Multi Ani si mult succes pt prioiectul tau. Asteptam cu nerabdare noutatile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Azi am fost si am purtat o lunga discutie pe acest proiect cu Dido(multumesc pe aceasta cale pentru timpul acordat: un profesionist) de la Grizzly4x4 Garage O sa fie modificari majore la masina , va anunt de acum :) 1. se schimba motorul la frontera cu motor de jeep grand che 5.2 cc V8 2. se schimba cutia cu cea de jeep 3. puntile se iau cele de pe jeep 4. o sa fie un chit de inaltare pe arcuri foi 5. un body lift 6. bari custom 7. anvelope pe 35, 37 sau 39 cu jante cu et- mai e de discutat, momentan astea Editat Ianuarie 13, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) si din frontera ce mai ramane?vorbesc de partea mecanica...oricum,spor la munca si sa iese pe gustul tau!o sa fie cea mai tare "frontera" din romania,asta din cate stiu eu :) http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Azi am fost si am purtat o lunga discutie pe acest proiect cu Dido(multumesc pe aceasta cale pentru timpul acordat: un profesionist) de la Grizzly4x4 Garage O sa fie modificari majore la masina , va anunt de acum :) 1. se schimba motorul la frontera cu motor de jeep grand che 5.2 cc V8 2. se schimba cutia cu cea de jeep 3. puntile se iau cele de pe jeep 4. o sa fie un chit de inaltare pe arcuri foi 5. un body lift 6. bari custom 7. anvelope pe 35, 37 sau 39 cu jante cu et- mai e de discutat, momentan astea Deci o faci masina de strada ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Pe bune o fac ptr strada, doar de frumusete , si o sa fie si ceva iesiri asa soft de weekend :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) 1. se schimba motorul la frontera cu motor de jeep grand che 5.2 cc V8 2. se schimba cutia cu cea de jeep 3. puntile se iau cele de pe jeep 4. o sa fie un chit de inaltare pe arcuri foi 7. anvelope pe 35, 37 sau 39 cu jante cu et- mai e de discutat, momentan astea Ai grija sa nu sari din lac in put..a! Puntile de jeep nu sunt dintre cele mai rezistente,defapt sunt cam printre cele mai slabe(cele de pe Grand stock),iar in teren rup planetarele destul de des cu anvelope de 31!!! La 35/39 nu cred ca pleci de pe loc :no:no:no! Un alt aspect este cel al montarii foilor de arc! Cam titi isi doresc converii pe elicoidale,iar tu faci invers... Sfatul meu este sa analizezi problema mai in amanunt! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Cand o sa te inveti, o sa vrei sa te dai si mai " extrem" si o sa iti para rau ca ai facut asa, zic si eu :grin: De ce nu pui niste punti de Patrol de 2.8 de exemplu ca am vazut ca unii se dau si cu 37" pe ele fara probleme si un motor diesel, poate tot un 4.2 de Patrol, cu cutie cu tot? Gandeste-te la mai multe variante, eu sincer abea astept sa vad masinuta! :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) salut pai daca o faci doar de strada de ce sa te complici atata cu schimbat motor, cutie si punti? doar inalto ca sa intre niste roti mai mari si laso asa... succes la proiect AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Pai ii schimba motoru ca sa duca rotile, ca puturosenia de 2.3 nu se va descurca la 35-uri :D Daca e sa ii pui doar roti mai mari, ar merge 33", un body- lift, niste inele mai mari pe spate+ridicare din barile de torsiune si cam aia ar fi... dar nu el vrea ceva mai mult :D ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) din cate am citit el nu are 2.3 ci 2.8tdi....deci nu este asa puturos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Pe 2.8tdi as pune 33-uri, ar trebui sa le duca, o inaltare si un body- lift si va fi mare :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Si rapoarte de benzinara 2.2 :grin: Haide bre Cristian, mai spune-ne, ce ai mai facut pe la ea? :br ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Scuze ca va tin cu sufletul la gura dar nu am inceput proiectul din motive financiare. Cum le rezolv revin cu detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 (editat) Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Din pacate nu o sa mai fie facuta vreo modificare la ea ptr ca sunt nevoit sa o vand. O am de vanzare la "mica publicitate" cu un ultim pret destul de mic. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70105-Vand-Opel-Frontera-2.8-TDI Scutita impozit!!!!!! Editat Martie 20, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Frontera pentru sufletul meu, idei, sugestii :) Din pacate nu o sa mai fie facuta vreo modificare la ea ptr ca sunt nevoit sa o vand. O am de vanzare la "mica publicitate" cu un ultim pret destul de mic. Scutita impozit!!!!!! .......... ..... ... . [ATTACH=CONFIG]134426[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate