kbinder69 Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 Ce ulei folositi in cutia de viteze si diferentiale si cat de des le schimbati? LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 12, 2008 Autor Partajează Postat Martie 12, 2008 Re: Intrebare ptr. ceilalti posesori de Frontera Am scris (din cauza vitezei) "cat de des le schimbati",ma refer la uleiurile respective,nu la diferentiale. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Intrebare ptr. ceilalti posesori de Frontera eu nu stiu...le schimb cand ajung prin service, maxim la 6 luni. In schimb, cand n-o fortam prin paduri si noroaie, am stat si un an jumate fara sa le schimb....doar verificam daca mai exista. Nu ma pricep si probabil gresesc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: Intrebare ptr. ceilalti posesori de Frontera In general uleiurile de transmisie se schimba in jur de 40000 km....acum ce sa zic ....pe unde ajungem noi cu masinile.....sunt sanse mari de contaminare a uleiurior de prin transmisie.....in special al celor din diferentiale....asa ca grija mare....e mai ieftin 1l de ulei ...decat un diferential :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Intrebare ptr. ceilalti posesori de Frontera Baga un ochi aici http://www.fronteraowners.co.uk/forums/ ... ge#p177299 Poti da search cu incredere dupa parerea mea sunt cei mai in masura sa te ajute ..... Daca ai vreodata drum prin Brasov am sa ti fac pe un CD cartea tehnica in engleza ...o am in format electronic de la Suparici si mie unul mi-a fost de foarte mare folos de fiecare data I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate