tomas Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 (editat) Am gasit-o pe net si ma bate gandul sa o cumpar. As fi interesat daca cunoaste cineva aceasta masina.Omul e din jud.Cluj, loc.Gilau.A mai avut un Patrol Gri la vanzare. Ma intereseaza informatii despre masina, daca o stie cineva, de bine de rau orice informatie. http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/Capture-9.jpg Multumesc. Editat Februarie 27, 2011 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masin? Seamana cu una (in special numerele) care a stat mult timp la vanzare pe undeva prin Calarasi ...la un pret mult mai mic (3500 daca imi aduc aminte bine) ... LE ...si mai era una identica pe care o vindea rd_adi de pe forum (zona Cluj)... cauta la vanzari ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masin? Nu e asta masina........e alta...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59212-Vand-nissan-patrol-y60-scurt REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? Masina nu e pe Autovit, dar mai e de vanzare. Intr-adevar provine din Calarasi. Acum e de vanzare la cineva din Gilau care a mai avut Patroale de vanzare. Totusi, daca o stie cineva astept sfaturi. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masin? Daca e aia din Calarasi stiu ca se schimbase motorul la ea (sau ceva la motor) si inca un lucru ... la nivelul anului trecut luna noiembrie era intr-o stare buna de functionare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masin? Sigur este cea de la Calarasi, tipul de la Cluj a inaltat-o, vopsit-o si a pus cauciucuri la ea. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Cunoaste cineva aceasta masina? Am gasit Patrolul acesta pe net si ma bate gandul sa o cumpar: Masina e din Alexandria. Daca stiti despre ea va rog sa imi transmiteti. Multumesc.:cl. Editat Ianuarie 5, 2012 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate