Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesiri Bacau

macfero

Postări Recomandate

A trecut un an frumos in care ne-am cunoscut si ne-am simtit bine impreuna in teren cu mica noastra gasca de la Bacau :

@macfero

@Danut

@lucian

@Cristi Chiscop

@pescarul

@Ionescu Cosmin

@steleat

@korben

@ghostface

si altii care nu sunt pe forum.

Am avut parte de iesiri frumoase, unele mai usoare, altele mai grele, unele cu peripetii, intr-un cuvant off-road.

Sper ca pe anul care a venit sa fie cel putin la fel de frumos si sa marim numarul participantilor la intalnirile din Bacau.

Astazi organizam o intalnire, adevarul ca e cam de ultima ora, si cine doreste sa vina il asteptam cu mare drag. Ora de plecare este 12.00-13.00,

dar mai bine ne auzim la un telefon. Daca ne strangem minim vreo 3 masini, ii dam drumul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesiri Bacau

A trecut un an frumos in care ne-am cunoscut si ne-am simtit bine impreuna in teren cu mica noastra gasca de la Bacau :

@macfero

@Danut

@lucian

@Cristi Chiscop

@pescarul

@Ionescu Cosmin

@steleat

@korben

@ghostface

si altii care nu sunt pe forum.

Am avut parte de iesiri frumoase, unele mai usoare, altele mai grele, unele cu peripetii, intr-un cuvant off-road.

Sper ca pe anul care a venit sa fie cel putin la fel de frumos si sa marim numarul participantilor la intalnirile din Bacau.

Astazi organizam o intalnire, adevarul ca e cam de ultima ora, si cine doreste sa vina il asteptam cu mare drag. Ora de plecare este 12.00-13.00,

dar mai bine ne auzim la un telefon. Daca ne strangem minim vreo 3 masini, ii dam drumul.

ce bine de voi sa plecati la 12-13. noi la 8.30 9.00 cel tarziu am plecat deja spre teren si nu facem mai mult de 30-45 min pana acolo, si apoi distractia pana seara pe la orele 20.00 cand incercam sa iesim din teren, dar ne mai prinde si 11-12 noaptea. distractie placuta ! :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

maine cine e interesat sa iasa la o padure e binevenit la 10 la OMV Miorita.

traseul va fi pe la Magura, usor, fara noroi, pante abrupte sau inclinari nasoale :ha:

deci cine vrea "s-o arda in noroi" sa vina.

Link spre comentariu

a fost un traseu lung cel din weekendul trecut. am plecat de la Magura si am ajuns la locul de trial pe un traseu pe care nu l-am mai facut pana acum.am gasit niste coborari si urcari frumoase. noroi deloc, pamantul inghetat.

a fost frumos dar pacat ca nu am facut poze.

in weekendul care vine poate mai iese cineva.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

maine se organizeaza o iesire.

traseul nu-l cunoastem, stabilim de comun acord.

plecarea se va face de la Lukoil, iesirea catre Onesti.

Pana acum sunt vreo 8 masini.

daca mai este vreun doritor il asteptam.

dotari : cauciucuri minim MT, sufe, ocheti, mancare si bautura dupa posibilitatile fiecaruia:grin:

Editat de macfero
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Hai mac ferro cu videoteka de aur.

parca aveai ceva inregistrari la tavaleala in noroi

de ce te grabesti ? oricum ai abandonat si dupa tine si doctoru.:uameni:old

deci, duminica am facut o iesire :

2 Jeep-uri.

2 Vitare - parasit traseul

1 Samurai

1 Range Rover

Traseul a fost demential : noroi, alunecari laterale, pante care nu le puteai urca decat troliat.

dar ne-am aventurat si a iesit ceva frumos,...doar pt unii care au rezistat pana la final:grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

daca abandonat inseamna plecat mai devreme, atunci cum zici tu...

Eu unul m-am simtit bine in timpul pe care l-am avut la dispozitie.

Abia astept sa mă alătur vouă. Cristi chiscop a reușit sa bage virusul in mine ca sa spun ASA :)

Sper sa învăț repede de la majoritatea dintre voi câte ceva.

Link spre comentariu

Abia astept sa mă alătur vouă. Cristi chiscop a reușit sa bage virusul in mine ca sa spun ASA :)

Sper sa învăț repede de la majoritatea dintre voi câte ceva.

Maine facem o iesire, asa ca daca esti interesat lasa un nr de telefon.

Ora inca nu am stabilit-o.

Link spre comentariu

0745 063 453 Marius.

Eu sunt vecin cu Cristi si mă anunța el când si cum sunt iesirile. In principiu, dacă nu intervine ceva, mâine sunt acolo.

Link spre comentariu

... oricum ai abandonat si dupa tine si doctoru.:uameni:old

..........................

2 Vitare - parasit traseul.................

,...doar pt unii care au rezistat pana la final:grin:

Draga prietene Mc.... ,

Intr-adevar am abandonat , am parasit traseul si nu am mai putut rezista pina la final la ce se intampla in traseu in acele momente !!! Ti-am zis si ti-am argumentat de atunci care parerea mea despre ce se intimpla acolo si despre faprtul ca eu nu doresc sa fiu asociat in nici un fel cu asemenea manifestari !!!

Acum am vazut acest post al tau si nu stiu care e rostul afirmatiilor tale (care mi se par cel putin tendentioase ) - cu atat mai mult cu cat ,din discutiile telefonice , nici tu nu esti de acord cu ce s-a intamplat atunci !!!!

Deci , pentru a fi corecti , trebuie sa admitem ca nu am mai rezistat sa vad ce fac unii in padure (si nu doresc sa detaliez aici ) , nu ca am abandonat !

Vom vedea cum decurg lucrurile maine .

Editat de Cristi Chiscop

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Rog prietenii care doresc sa ajute la organizare vineri si sambata la Raliul Moldovei sa ia legatura cu mine azi .De asemenea rog toti prietenii sa-mi dea un SMS cu nr de telefon - mi-a decedat telefonul si am pierdut o gramada de numere (Catalin ,Danut ,Florin ,Cip ,Gigi ... ).Multumesc !

Editat de Cristi Chiscop

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare