macfero Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Iesiri Bacau in caz ca reusesc sa schimb furtunul de la pompa servo si nu va ploua cu galeata cred ca vin si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Iesiri Bacau @ McFero : era vorba despre prietenii care se ofera sa ajute , nu de cei care vor sa vina ca spectatori (asta e treaba fiecaruia si nu ma intereseaza pe mine ) . @ Danut : auzi fa , iar te dai strimta in pantofi de lac ?! Tu nu stii ca mortu' si raliu' merg inainte indiferent de vreme ?! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 (editat) Re: Iesiri Bacau @ McFero : era vorba despre prietenii care se ofera sa ajute , nu de cei care vor sa vina ca spectatori (asta e treaba fiecaruia si nu ma intereseaza pe mine ) . @ Danut : auzi fa , iar te dai strimta in pantofi de lac ?! Tu nu stii ca mortu' si raliu' merg inainte indiferent de vreme ?! dar ca sa pot merge trebuie sa plece masina si sa o pot conduce. nu vreau sa trag de volan ca la autobuz.:old te sun maine si vorbim.:h5 Editat Mai 24, 2012 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Iesiri Bacau Duminica bagam o tura. Care vreti sa iesiti dati un semnal. Plecarea se va face in jur de 11.00. Voi anunta locul de intalnire si de "joaca". Parca as face un Buhoci.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Iesiri Bacau Salutam, se iese maine pe undeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Iesiri Bacau Salutam, se iese maine pe undeva? ai vorbit cu Cristi ? cine mi iese ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Iesiri Bacau Deocamdata eu cu doctoru'! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Iesiri Bacau Va rog nu mai folositi forumul pe post de fereastra de chat ! Multumesc pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Iesiri Bacau @Astral : scuze. deci daca va hotarati spuneti o ora si un loc de intalnire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Iesiri Bacau Deocamdata eu cu doctoru'! Trebuie sa-mi schimb nick-ul ca nu se mai poate... :er Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Iesiri Bacau pt maine este vreun doritor de iesire la padure ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Iesiri Bacau Se baga careva la sarata monteoru sau slanic prahova?? Par interesante amndoua.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Re: Iesiri Bacau Se baga careva la sarata monteoru sau slanic prahova?? Par interesante amndoua.... Daca imi fac modificarile la masina pana la Cupa GTC, parca m-as baga si eu la un concurs organizat. Vorbim la telefon pana atunci. Poate mai sunt si alti doritori. Dar la ce clasa ai vrea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Iesiri Bacau Suna interesanta ideia voastra ar fi frumos sa facem o trupa mare de la Bacau daca va hotorati dati de stire. 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Iesiri Bacau Duminica asta se baga cineva la o padure ? Au anuntat ploi si cred ca va fi frumos :banana Slabuta prezenta pe aici. Haideti cu propuneri:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Iesiri Bacau Am iesit singur azi...nu stiam ca vrei si tu sa iesi la padure...Am facut o proba la galloper doar :P MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Iesiri Bacau As fi iesit si eu sa dezmortesc putin incheieturile la Jeep, dar nu am stiut. Vad ca ati bagat si un gratar. Sa va fie de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Iesiri Bacau Multumesc, dar nu am facut gratar in padure....noi doar am "deranjat manelistii".... MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Iesiri Bacau Maine se face o iesire. Plcare ora 9.00 de la benzinaria Helios Margineni. Nu va fi o plimbare "standard". :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate