mariaci Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Salut, Am o statie PRO-M4HP si o antena Sirio Performer 5000. La ultima iesire mi-a spus colegul ca nu ma intelege mai deloc pentru ca ma aud cu ecou. Am mai tot facut cateva teste si la fel cu ecou. Intr-adevar la momentul respectiv cred ca vorbeam un pic cam tare si direct in microfon. Acum ca am inteles, am rectificat aceste doua greseli, si ma pot intelege cu restul. Am fost la baietii de la care am cumparat statia si mi-au vorbit mai mult in parabole... cert este ca am ramas cu o singura idee: este bine sa ai ecou. Intrebarea mea este: de ce este bine sa ai ecou, sau placa de ecou... sau cum se numeste ? Ajuta la ceva pentru semnalul emis sau receptie ? Multumesc anticipat! Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Sunt receptionat cu ecou de catre ceilalti colegi Parerile sunt impartite. Problema e ca odata montata placa in statie nu poti regla ecoul, si nu este tocmai ok. La microfoanele cu ecou insa, poti regla dintr-un potentiometru ce vine echipat pe acesta. Avantajul este ca amplifica putin vocea, dar cu aparitia acelui ecou pe care multi il considera "manelistic". Eu nu mi-am montat placa de ecou si sincer, nici nu o prea recomand. Dar decizia este a ta. Rau nu face. :wink: In ceea ce priveste semnalul, nu are nici o legatura, de asta se ocupa strict unitatea radio. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Sunt receptionat cu ecou de catre ceilalti colegi Multam pentru info. Second question: Stii pe cineva care ar putea sa scoata placa respectiva de ecou ? Nu m-as duce tot la aceeasi baieti, nu pentru ca-i consider incompetenti dar nu comunicam prea bine si prefer sa ma inteleg cu persoanele cu care interactionez. PS: Din cate am inteles statia asta este modificata de catre ei, de aici vine si puterea de 20W si placa de ecou tot de ei este pusa. Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Sunt receptionat cu ecou de catre ceilalti colegi In Bucuresti nu stiu. Ia legatura cu Gepetto. Poate stie el unde sa te indrume. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Sunt receptionat cu ecou de catre ceilalti colegi Gepetto, era intr-adevar varianta de backup :wink: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Sunt receptionat cu ecou de catre ceilalti colegi Multam pentru info. Second question: Stii pe cineva care ar putea sa scoata placa respectiva de ecou ? Mergi la intersectia Sos. Oltenitei cu Centura (parcarea de la Casa Iacob). Gasesti acolo pe nea Sevil (in spatele parcarii langa service e un magazin de statii)... unul care le mananca pe paine ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate