radu ciorba Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Nu stiu daca am postat in sectiunea potrivita.Nu cumva stiti un terracan pentru dezmembrari?am cautat si pe internet si nu am gasit mai nimic... M-ar interesa sa cumpar 4 injectoare si o pompa de injectie. PS. Cred ca s-au stricat la masina asta toate chestiile posibile,astea au rezistat eroic pana la 150 de mii de km:uameni Am o patima si-un dor / Sa-mi cumpar Nissan Patrol Sau Pajero de o fi / Dar cu troliu si simex-uri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuner Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Terracan dezmembrari in tara o sa le gasesti la un pret astronomic, eu am cautat pentru galloper in america s-am gasit, pentru al tau trebuie sa cauti pe www.ebay.co.uk sau www.ebay.de de preferat noi, bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Terracan dezmembrari Salut. Intra pe hyundai club romania. Chiar s-a deschis relativ recent un post de catre o persoana care dezmembreaza un terracan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate