aztec Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/ Acum e pe locul 21 din 500... La "YOUR TOP 500 ARTISTS OF THE 20TH CENTURY ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancsi Pai vad ca e pe locul I. L-am votat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancsi Pai vad ca e pe locul I. L-am votat! Ieri era pe locul 11. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 13, 2008 Autor Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancsi Azi s-au anulat ceva voturi pt ca s-a crezut ca e spam-ul unui internaut...au venit prea multe in timp scurt.. abia apoi s-au dat seama ca este cauza promovari in romania... :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancsi votat ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancsi votat. e pe locul 1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancusi idem :banana LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancusi votat ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Voteaza-l pe Brancusi votat ÅŸi la mine, dar să nu fiÅ£i surprinÅŸi dacă vă luaÅ£i la bătaie cu vreun francez pe motiv că tu spui că BrâncuÅŸi e român iar francezul va spune că de fapt ÅŸi de drept e francez!!! Ei îl consideră francez. Până ÅŸi numele i l-au franÅ£uizat: Brancussi (sper că am scris corect că nu-mi mai amintesc exact). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate