Yonutz Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Am achizitionat de curand un Nissan Patrol ... motor foarte mare 6.2 ... taxa de inmatriculare ar fi ... 12.000 euro, impozitul ar fi ... cam 12.000 de ron pe an, cam mult nu? am o dilema foarte, foarte mare ... va rog din suflet sa ma ajutati :pl dupa parerea voastra ... numai a voastra ... oare ... CE CULOARE AR TREBUI SA-I VOPSESC JANTELE??? :ha: Mai doriti continuarea? Scroll ... Si ce odorizant sa-i pun la oglinda? O seara placuta! Nu va mai faceti probleme ...viata e frumoasa ... :grin: 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Da, e a dracu' de frumoasa viata :banana Daca ai o astfel de motorizare :wink: Si rabdarea de a da scroll este o virtute.....:old Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Felicitari pt. ... drace`de atita scoll-at am uitat... .:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( La 6.2l, cand apesi acceleratia scoasa din viteza fiind... tinde sa se rasuceasca caroseria din cauza cuplului spre dreapta... am vazut asta la patrolul de 4l al lui Tzuparu... la 6.2l fenomenul trebuie sa fie si mai vizibil... iar sunetul motorului de-a dreptul orgasmic :ha: Vii cu ea la Comana we viitor sa o vedem si noi? S-o stapanesti sanatos :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( eu ma astept acum sa deschizi minim 10 topicuri primul evident va avea titlul ''unde este claxonul?'' :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Odorizant cu miros de sarbatoare 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( eu ma astept acum sa deschizi minim 10 topicuri primul evident va avea titlul ''unde este claxonul?'' :ha: A dreaku pielea pe tine........:ha:.......nu mai da idei si altora ca mi-a ajuns unul ! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Topicul era o satira ...la "dilemele" deja existente pe forum ... si evident trebuia tratat ca atare! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Topicul era o satira ...la "dilemele" deja existente pe forum ... si evident trebuia tratat ca atare! :wink: M-am gandit eu ca e pamflet... ca emisiunea lui Badea... dar mai degraba inclinam sa cred ca chiar ti-ai luat asa ceva :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Cu odorizantul cred ca ai primis raspunsul perfect! 'Ta-te porcu'! Credeam ca in locurile goale tre'sa apara poze si tot asteptam sa se incarce. Daca eram pe tableta, as fi tocit ecranul. Huooooooooooo! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: O groaznica dilema :( Cu odorizantul cred ca ai primis raspunsul perfect! 'Ta-te porcu'! Credeam ca in locurile goale tre'sa apara poze si tot asteptam sa se incarce. Daca eram pe tableta, as fi tocit ecranul. Huooooooooooo! Exact aceeasi problema o aveam si eu ca tine, asta dilema, ca nu se vedeau pozele, pa pregateam sa intru pe alt browser. Hai ca ne-am mai destins si noi un pic. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) Re: O groaznica dilema :( Chiar asa ridicol sunt ? Editat Ianuarie 15, 2012 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: O groaznica dilema :( Ce vrei sa zici, albinarule? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: O groaznica dilema :( :ha: f_zoltan, referire la multele topicuri deschise de albinaru, care se pare l-au marcat pe zep :ha: . Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: O groaznica dilema :( Stiti cum raspunse iepurasul cand l-a intrebat lupul ce vrea sa faca cu pusca :"curat pusca si vorbesc prostii". Eu credeam ca parodia era la adresa celui care nu gasea claxonul.... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate