naie Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Buna seara, Razvan este numele meu ,sunt de mai multa vreme pe acest site ,dar din lipsa de timp ,nu reusesc sa postez prea des Intrebarea,care da si titlul este putem folosi biodiesel sau chiar ulei alimenatar la masinile noastre?...sunt sigur ca acum ,cand peste tot preturile carburantilor au luat-o razna ,orice discutie sau informatie despre o economie la masinile noastre care ...consuma cam putintel este bine venita ,nu numai printre fanii de Nissan(eu am un Patrol 2,8 de care sunt supermultumit),dar in general Sunt contraindicatii?afecteaza motorul ,injectoarele ,puterea ,etc etc? Multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Biodiesel ,o alternativa la...diesel? Timp pentru citit sa fie, ca informatie... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54218-Functionarea-unui-motor-diesel-cu-ulei-vegetal&highlight=vegetal "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Biodiesel ,o alternativa la...diesel? Nu se fac doua topicuri cu aceeasi tema, iar cel indicat de Wolfman este mai mult decat suficient, dar asa cum ti s-a sugerat, rasfoieste-l cu incredere si mai ales cu rabdare.......... Lectura placuta ! [ATTACH=CONFIG]127804[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate