Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tapiserie hard top wrangler

Dan Popescu

Postări Recomandate

intrucat toate hardtop-urile vin dezbracate, care, cine si cum si-a modificat interiorul prin tapisare? Are cineva asa ceva? Stie cineva pe altcineva care are, astfel incat sa invatam si noi unii de la altii, sa nu inventez eu acum mersul pe apa? Niste materiale folosite, ceva? Poate vreo poza?

Ma gandesc ca avantajele sunt majore, in primul rand reducere zgomot, poate chiar si o izolatie termica mai reusita, ca-s momente cand face condens si te pica dupa ceafa.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: tapiserie hard top wrangler

Nea' Dane, vrei sa-ti faci masina "de lux"? Ia-o asa cum e, ca asa a fost gandita sa fie (adica sa te pice pe ceafa - daca ai merge mai relazat, cu capul mai pe spate te-ar pica in crestet si ar fi mai putin deranjant :grin: ).

Nu cred ca cineva (mai ales din Ro) sa fi incercat asa ceva.

Uita-te si matale pe forumurile din state si vezi daca aia zic ceva de asta.

:F

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Am facut eu asa ceva. Mai exact am refacut complet interiorul din BJ 70. L-am retapitat in piele, inclusiv tavanul, am folosit un material special pentru antifonare - Dynaliner. A iesit de zici ca-i Bentley.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Am facut eu asa ceva. Mai exact am refacut complet interiorul din BJ 70. L-am retapitat in piele, inclusiv tavanul, am folosit un material special pentru antifonare - Dynaliner. A iesit de zici ca-i Bentley.

de unde ai luat Dynaliner , e ca si dynamat ? o sa imi trebuiasca si mie sa izolez masina termic si fonic ,si daca o sa pot si hardtop'u ,as vrea sa o izolez pe toata ca e din aluminiu si vara o sa ma coc ...

Link spre comentariu

Da, Dynaliner-ul este produs de aceeasi firma ca si Dynamat-ul, doar ca are rolul mai mult de a antifona masina pe cand Dynamat-ul este in principal absorbant de vibratii (de la muzica, bass, etc). Pentru izolare termica exista Hoodliner, pe care l-am folosit la capota motor.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

de unde ai luat Dynaliner , e ca si dynamat ? o sa imi trebuiasca si mie sa izolez masina termic si fonic ,si daca o sa pot si hardtop'u ,as vrea sa o izolez pe toata ca e din aluminiu si vara o sa ma coc ...

unde se pot gasi materialele respective ?

multumesc !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

pe langa intrebarea colegului de mai sus, PESTE aceste materiale frumoase, ce ai pus, sa arate cumva? ca doar nu ai lasat smoala aia cu folie pe ea la vedere.

Ma intereseaza mai ales tavanul, ca pe jos de o mocheta am mai auzit

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Pe jos am pus covorul de cauciuc original BJ, nou nout cumparat de la Toyota, cu ambutisarile necesare si inscriptia Landcruiser (680 Euro). Pe tavan, cat si pe panourile usilor, panourile din spate si usile spate am pus piele veritabila, neagra. La fel si pe scaune si pe bancheta din spate (2000 Euro). Problema grea nu a fost ce sa pun ci cine sa-mi faca toata treaba asta.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Tapiterul este un tip mai in varsta. super maniac, care a lucrat multi ani in Austria, la o firma specializata in tapiserii, mai ales prototipuri, pentru diverse marci celebre de masini, barci si avioane. Nu-ti vine sa crezi ce stie sa faca! Da are si pret. Si ce-i mai important e ca este foarte pasionat de ce face.

Am sa pun poze cu toate etapele restaurarii masinii, mai un pic, vreo 2 saptamani si scriu postul.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

totusi de unde cumparam respectivele materiale????

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

da miron, chiar te rog sa pui poze cu toate etapele prin care a trecut toyota ,sunt foarte curios :) ,vreau sa vad ce o sa ma astepte pe mine la defender ...si cat a durat reconditionarea ?

...scuze de offtopic

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare