Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Comana 15.01.2012

Liviu-San

Postări Recomandate

Buna ziua!

Cica se organizeaza o intalnire Duminica, la Comana,aprox.35 km de Bucuresti si m-am gandit la posesorii de Nive care sunt pe aproape(si nu numai),ca ar fi o ocazie prielnica, pentru a ne mai intalni,sa incepem anul bine in ceea ce priveste off-road-ul:tkhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?68745-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-o-sa-fie-la-COMANA-!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire Comana 15.01.2012

Buna ziua!

Cica se organizeaza o intalnire Duminica, la Comana,aprox.35 km de Bucuresti si m-am gandit la posesorii de Nive care sunt pe aproape(si nu numai),ca ar fi o ocazie prielnica, pentru a ne mai intalni,sa incepem anul bine in ceea ce priveste off-road-ul:tkhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?68745-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-o-sa-fie-la-COMANA-!

tare ma tenteaza sa vin si eu :) unde ne putem adun sa mergem in coloana?:)

Link spre comentariu

In principiu, la iesirea din bucuresti spre giurgiu,respectiv sos.giurgiuluiar fi o solutie.

Deocamdata, o sa facem o coloana lunga,formata din 2 nive....sper sa ni se mai alature si alti colegi!:h5

Link spre comentariu

In principiu, la iesirea din bucuresti spre giurgiu,respectiv sos.giurgiuluiar fi o solutie.

Deocamdata, o sa facem o coloana lunga,formata din 2 nive....sper sa ni se mai alature si alti colegi!:h5

:) pai eu probabil mai vin cu un prieten tot de aici de pe forum dar de pe alta sectiune :) dar el nu e cu niva...acum faza mai nasoala la mine este ca eu voi veni cu gumele de iarna ca celelalte nu le am aici le am la Brasov :) si sper sa fac fata cat de cat cu ele :)

Link spre comentariu

:) pai eu probabil mai vin cu un prieten tot de aici de pe forum dar de pe alta sectiune :) dar el nu e cu niva...acum faza mai nasoala la mine este ca eu voi veni cu gumele de iarna ca celelalte nu le am aici le am la Brasov :) si sper sa fac fata cat de cat cu ele :)

Si eu mai vin cu un prieten care nu are niva,deci suntem 4 deocamdata.Despre cauciucuri,nu cred ca tre sa-ti faci probleme, pt ca traseele sunt f usoare,este zona de campie totusi....:x

Link spre comentariu

La locatie nu se pune problema de traseu pt ca este limitat locul.O sa fie un fel de poligon in care ne putem juca cu masinile.Socializare cu gratare si sprit este cheia. Fiecare isi aduce carnea is o sa mai fie un tuci mare in care punem fiecare vinul si merele sa fiarba :x

PS : Intrati pe sectiunea dedicata intalnirii pt continuarea discutiilor:h5

Editat de nike&patrol
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare