Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Greutate Y60 si Y61

Irod

Postări Recomandate

Re: Greutate Y60 si Y61

Y61 RD28T - 2100 kg +/- in functie de dotari

Y61 ZD30 - 2200 kg +/- in functie de dotari

Y60 RD28T - 2000 kg +/- in functie de dotari

Y60 TD42 - 2200 kg +/- in functie de dotari

Y60 TB42 - 2100 kg +/- in functie de dotari

Un Y61 scurt cu bari fata-spate, praguri, scuturi, roofrack, troliu si roti 35 am cantarit eu ... avea 2660 kg. :grin:

Datele le-am dat din memorie ...sper sa nu gresesc ... :h5

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Y61 scurt stock - 2275 kg -

lungu' banuiesc ca mai are ceva kile:grin:

eu ma descurc deocamdata cu un 9000 lbs (cam 4 T pe prima spira).

depinde si din ce pozitie/situatie trebuie sa te tragi.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

cam asa reiese:ha:

2850 kg este greutatea maxima autorizata pt. y61 swb stock cu zd30 si cutie manuala.

greutatea proprie stock am scris-o mai sus.

al meu "atarna" 2600 kg, fara: roata rezerva, Hi-lift, drujba, lada de scule, rezervorul doar jumatate.

pune toate astea, plus 1-2 persoane, mancare-bautura-haine, rezervorul plin si bate spre 3 tone.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

2200 ( cantarire cu +/- 20 kg , asta e abaterea cantarului ) pentru un Y60 SWB absolut stock , 31 BF GAT cu rezervorul aproape plin ,masina fara conducator si pasageri .

2500 si ceva maruntis pentru KY 260 LWB cu punti de Y61 si 31 BFG MT , bare fata/spate HD ( in adevaratul sens al cuvantului , nu se pot compara cu altceva gen ARB & altii ) troliu fata/spate , doua baterii 100 A , rezervor aproape plin fara persoane , portbagaj platforma integral ( estimez la 80 kg ) , plin de scule si utilaje de interventie ( compresor , inverter cu accesorii , generator cu accesorii , scule in dublu set complet si toale , apa si mancare ) .

Ceea ce ma face sa cred ca desi caroseriile sunt relativ asemanatoare (mai putin usile spate si aripile umflate , plus alte diferente minore de interior ) , spaniolii au caroseria de K mai usoara . Ce implica asa, oare ? ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

pai mai Mihai , daca ai pasageri asa "usurei" ca mine , si care nu vor sa iasa din masina sa nu-si murdareasca "Adibasi" , atunci ia un troliu mai mare

ca ala de 4 T nu face fata nici pe drept :ha:

Link spre comentariu

S-o fi hotarat el la ceva cu doi ani in urma . Io doar am dezgropat topicul ca sa nu-mi uit mintile pe mai incolo ...

Editat de Astral

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

e buna ideea cu greutatea

adicatelea in cazul meu un y60 scurt ci rd28t cu bara fata si spate troliu si toate cele aferente sa inteleg ca duce la 2,3 tone?

cu sofer si lichidele ful.?

Pai atunci nu ma mai vait ca plec mai lent de la semafor :D:):):)

Link spre comentariu

Pai , da cu presupusu' la urmatoarea intrebatoare ipoteza - ce roti ( latime , diametru , adica ce pata de contact raportata aderenta unei anvelope civile ) , ce putere/cuplu la roata ai avea nevoie sa rupi inertia unor 2,5 tome pentru a pleca de la semafor intr-un mod sportiv ( nu supersportiv cum fantazeaza unii automobilisti ) ?

Si , la naiba , din ce motiv as face asta cu ditamai cuibarul , cand sunt atatea multe alte optiuni logice si superb gata facute ???

Link spre comentariu

y60 lung

bara fata ARB cu troliu de 9500, porbagaj sus, bara spate HD, 33/12,5, dulap interior, rezervorul la jumatate, bagaje normale, nu pregatit pentru ceva extraordinar 2,8 tone

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Nissan Patrol Y61 2.8TD 95kw; LWB - 2175kg; maxim - 2920kg

Nissan Patrol Y61 2.8TD 95kw; SWB - 2055kg; maxim - 2700kg

Nissan Patrol Y61 3.0 Di 116kw; LWB - 2245kg; maxim - 3080kg

Nissan Patrol Y61 3.0 Di 116kw SWB - 2155kg; maxim - 2850kg

Nissan Patrol Y61 3.0 Di 118kw; LWB - 2355kg; maxim - 3100kg

Nissan Patrol Y61 3.0 Di 118kw; SWB - 2235kg; maxim - 2850kg

Nissan Patrol Y60 2.8TD 85kw; LWB - 2020kg; maxim - 2700kg

Nissan Patrol Y60 2.8TD 85wk; SWB - 1920kg; maxim - 2450kg

Modele stock cu toate dotarile uzinei.

Sursa autoevolution.com

In cautare de Y61 LWB RD28T sau la schimb cu Audi A6 (4BC5) Avant V6 2.5TDI af 2000.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare