Sir. Kid Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) In rezervorul de lichid de servo directie cel de langa rezervorul de antigel ce tip trebuie pus? e cumva dot4? ms anticipat Editat Ianuarie 14, 2012 de Astral Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Presiune Roti eu stiu ca servo directia merge cu ulei ... nu cu lichid de frana :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Presiune Roti Ulei special Land Rover. Gasesti la Land Atelier. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Presiune Roti si inca o intrbare desi stiu ca nu are legatura cu subiectul topicului: in rezervorul de lichid de servo directie cel de langa rezervorul de antigel ce tip trebuie pus? e cumva dot4? ms anticipat DOT3 si DOT4 sunt tipuri de lichid de frana. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel S Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Presiune Roti si inca o intrbare desi stiu ca nu are legatura cu subiectul topicului: in rezervorul de lichid de servo directie cel de langa rezervorul de antigel ce tip trebuie pus? e cumva dot4? ms anticipat Cartea recomanda Dexron llD sau Dexron lll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: Ce licihid folositi pentru servodirectie ? Freelander TD4, 2007 @Cornel S, ce zici sa-ti faci o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=766188#post766188. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NELU B Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Ce licihid folositi pentru servodirectie ? Freelander TD4, 2007 hop si eu in discutie. nu de alta dar si pe mine ma intereseaza ce lichid se foloseste la servodirectie la freelander 1 TD4. am tot incercat pe Microcat dar nu reusesc sa il individualizez. rogu-va pe cei care aveti idee dati un semnal. ma intereseaza codul acestuia ca sa il pot comanda pe "lrdirect.com" in anglia(eu de acolo imi comand atat eventuale piese cat si consumabilele; e mai ieftin si cred mai sigur) va multumesc anticipat, nelu b Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Re: Ce licihid folositi pentru servodirectie ? Freelander TD4, 2007 Dexron IID sau Dexron III, ATF. Dar ti-as recomanda sa iei de la LandAtelier. Cred ca iesi la aceiasi bani. Editat Februarie 6, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NELU B Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce licihid folositi pentru servodirectie ? Freelander TD4, 2007 ok ! multumesc mult, voiam sa cumpar din anglia de la www.lrdirect.com dar nu stiu codul dat de microcat; nu de alta dar sunt pregatit sa trimit dupa un pachet cu mai multe si, avand in vedere conditiile de transport (acelas pret pentru 30 kg) puteam sa mai adaug si alte produse. dar daca nu stiu codul probabil ca pana la urma voi apela la indicatiile tale. inca o chestiune te rog, daca stii, de unde pot achizitiona 3 bucati de abtibilduri din acelea de care ai tu pe cap (sigla land rover) de dimensiuni aproximativ tip A3-A4. am 3 zgarieturi pe masina, pana acum au fost acoperite cu asa ceva dar s-au exfoliat de la soare (de, vreo 4 ani sunt de ajuns) si as vrea sa le inlocuesc. am tot incercat pe saiturile englezesti de profil dar nu reusesc sa dau de ele; poate nu stiu eu. daca stii te rog spune-mi si mie cu multumiri anticipate nelu b Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 (editat) Re: Ce licihid folositi pentru servodirectie ? Freelander TD4, 2007 Poti sa descarci sigla de pe net, la rezolutie mare, si o printezi pe autocolant la ce dimensiune vrei.:grin: Editat Februarie 7, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce licihid folositi pentru servodirectie ? Freelander TD4, 2007 ok ! am 3 zgarieturi pe masina, pana acum au fost acoperite cu asa ceva dar s-au exfoliat de la soare (de, vreo 4 ani sunt de ajuns) si as vrea sa le inlocuesc. am tot incercat pe saiturile englezesti de profil dar nu reusesc sa dau de ele; poate nu stiu eu. daca stii te rog spune-mi si mie cu multumiri anticipate nelu b Scrie-i pe PM lui axxamd( Mihai se numeste)sau vezi sus la mijloc pe bara la Magazin Club 4x4-el face toate printurile pentru LR si club4x4-autocolante, sepci,tricouri etc. Sta in zona Bucovina VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate