jighi Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) salutare la toata lumea:grin:. as vrea sa imi prezint si eu masina cat o sa mai stea pe la mine..parerile voastre sint bine venite.. -motorizarea este de 2.5./an fab 1995..inmatriculata ro de ceva timp.am luato de la craiova de la un tip care vroia si el sa o tuneze la randul lui dar din lipsa de fonduri a hotarit sa o vanda..cum am zarito la vanzare deja ma m indragostit de ia pe loc..am fugit repede sa o cumpar.. arata destul de neingrijita ma atras foarte mult starea ei tehnica ireprosabila.. am decis sa ma ocup de ia serios asa ca am facuto bucati..am sablato am ,grunduito,vopsito etc.. au urmat dupa sa o inalt din ce in ce mai sus ca tot ramanea pe burtica prin padure si patroalele treceau pe linga ia:cr1..sa montez simex cu jante intoarse,troliu..etc.. dupa aceste modificari am putut aborda padurile pline de ravene si alte capcane fara nici o problema.. concluzia este ca ma declar foarte multumit de masina cu toate ca este 2.5 nu ma lasat la greu deloc..si nu are nici blocanti:wink: masina ar putea suferi cit de curind o conversie pe elicoidale..dar mai are de asteptat..din lipsa de timp.. atasez citeva poze cu jucaria.. Editat Ianuarie 14, 2012 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. cat ai liftat-o ? springuire sau kit complet ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: primul meu jeep wrangler yj.. bodylift de7cm..spinguire +foaie suplimintara +cercei...sincer nu am masurat exact dar cred ca vreo 15-20cm cred ca sa dus in sus...am mai modificat si bara stabilizatoare..si bielete.. Editat Ianuarie 14, 2012 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. bodylift de7cm..spingiur +foaie suplimintara +cercei...sincer nu am masurat exact dar cred ca vreo 15-20cm cred ca sa dus in sus...am mai modificat si bara stabilizatoare..si bielete.. ai coborat cutia de transfer ? sau ai pus kit SYE ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. nici una,nici alta..si merg zilnic cu ea..nu am probleme.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. frumoasa masina ! daca vrei sa te tii de off-road , pastreaz-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. multumesc de apreciere...vreau intai sa testez toate masinile de teren ca sa pot face o alegere pe masura..nu te poti lua dupa gura targului.:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. wrangler , defender , samurai , G si poate inca vreo doua ...... restul .... hibride intre strada si off-road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. wrangler , defender , samurai , G si poate inca vreo doua ...... restul .... hibride intre strada si off-road ...hibride cum ar fi :patrolul,land cruiserul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. :ha1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. ...hibride cum ar fi :patrolul,land cruiserul.... trebuia sa spun .... sunt masini off-road si masini 4X4 :grin: sunt rau , stiu , dar eu asa le-am vazut . Ce sa mai incerci daca ai Wrangler , chiar daca este 2,5 ! Samurai doar ..... :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. Bafta la alegere! Pana una alta spor la ravene cu Yj-ul!:j Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: primul meu jeep wrangler yj.. merci...:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate