SamuraiBZ Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Salutare, Am un benzinar de 3000, v6 24 valve. Datorita unor peripetii prin padure am rupt o planetara si 2 dinti de la coroana din grup fata. Ca atare am purces la cautarea unui grup cu aceleasi rapoarte (4,636). Nu am gasit si am achizitionat alte grupuri fata-spate cu raporte 4,875. Nelamurirea vine acu: ce o sa faca masina : fuge mai tare sau trage mai puternic? PS: in grupul vechi 4,636 coroana avea 51 dinti in cel de 4,875 coroana are 39 dinti Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Re: Nelamurire rapoarte 4.88 este un raport mai bun decat cel pe care o sa l dai jos de pe masina. Mai bun la off road. Scade viteza de varf, creste randamentul in teren. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuraiBZ Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Re: Nelamurire rapoarte multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts