Max Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Azi, 14 martie la ora 20.00 avem o sedinta de club. Locatia: Restaurant EuroHouse Oricine e binevenit. :grin: :x :wink: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: Sedinta de club cu membri din Baia Mare sedintza ...la restaurant .... ce le merge la unii ...d-le...!!! ahaaa... :B cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 14, 2008 Autor Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: Sedinta de club cu membri din Baia Mare Da, imbinam utilul cu placutul. :mrgreen: Am avut discutii in mod special legate de proiectul lui Marc legat de repetorul pe care il vom monta aici Ori pe varful Mogosa ori pe varful Ignis si care ne va ajuta la comunicatiile necesare in teren. In principiu , mai avem nevoie de antena, o statie si cablu de antena. Si bineinteles sa rezolvam amplasarea echipamentelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Sedinta de club cu membri din Baia Mare Da, imbinam utilul cu placutul. :mrgreen: Am avut discutii in mod special legate de proiectul lui Marc legat de repetorul pe care il vom monta aici Ori pe varful Mogosa ori pe varful Ignis si care ne va ajuta la comunicatiile necesare in teren. In principiu , mai avem nevoie de antena, o statie si cablu de antena. Si bineinteles sa rezolvam amplasarea echipamentelor. Fac eu o donatie ,va trimit o antena serioasa antena Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2008 Autor Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Sedinta de club cu membri din Baia Mare Da, imbinam utilul cu placutul. :mrgreen: Am avut discutii in mod special legate de proiectul lui Marc legat de repetorul pe care il vom monta aici Ori pe varful Mogosa ori pe varful Ignis si care ne va ajuta la comunicatiile necesare in teren. In principiu , mai avem nevoie de antena, o statie si cablu de antena. Si bineinteles sa rezolvam amplasarea echipamentelor. Fac eu o donatie ,va trimit o antena serioasa antena :rsp :rsp :rsp :al :al :al Multumim Cand ajungi la Baia Mare vei fi cinstit cum se cuvine. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate