Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sedinta de club cu membri din Baia Mare

Max

Postări Recomandate

Re: Sedinta de club cu membri din Baia Mare

Da, imbinam utilul cu placutul. :mrgreen:

Am avut discutii in mod special legate de proiectul lui Marc legat de repetorul pe care il vom monta aici Ori pe varful Mogosa ori pe varful Ignis si care ne va ajuta la comunicatiile necesare in teren.

In principiu , mai avem nevoie de antena, o statie si cablu de antena. Si bineinteles sa rezolvam amplasarea echipamentelor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut discutii in mod special legate de proiectul lui Marc legat de repetorul pe care il vom monta aici Ori pe varful Mogosa ori pe varful Ignis si care ne va ajuta la comunicatiile necesare in teren.

In principiu , mai avem nevoie de antena, o statie si cablu de antena. Si bineinteles sa rezolvam amplasarea echipamentelor.

Fac eu o donatie ,va trimit o antena serioasa

antena

Link spre comentariu

Fac eu o donatie ,va trimit o antena serioasa

antena

:rsp :rsp :rsp :al :al :al Multumim

Cand ajungi la Baia Mare vei fi cinstit cum se cuvine. :x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare