sebi Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Va salut am un ims pe care vreau sa pun mecanica de nissan patrol am cumparat ieri un motor de nissan de 3,3td cu cutie de viteze si punti,ma intereseaza daca a mai pus cineva si poate sa/mi dea si mie sfaturi si eventual ceva poze Mltumesc anticipat:tk Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan Cred ca era asa ceva pe la Cluj facut camioneta.Nu stiu cum vrei sa bagi alea 6 pistoane sub capota aia asa mica.Bafta ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costy2coool Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan incape ,si eu am pus de mercedes de 3000cm 6 pistoane am renuntat la vascocuplaj ,iam pus electroventilator nustiu cutia e mai lunga si va trebuii sa mdifici traversa la sasiu spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan am gasit ceva poze pe net cu unu facut si clar se poate motoru intra la fix cu tot cu vascocuplaj trebuie taiat panou din fata putin doar pentu carcasa de ambreiaj ma interesa daca dadeam de persoana care a facut una deja sa ma duc sa fac masuratori si poze sa-mi fie mai usor,daca nu asta e am sa le dau de cap la fata locului Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan succes la montaj!:h5 Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan sal intradevar a fost un ims la cluj care ave bagat asa ceva era si de vanzare dar nu stiu sati da ceva date ,eu zic ca se poate si spor la munca sa vi cu niste poze :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan Cum ma apuc de treaba am sa fotografiez toate etapele si cu cat mai multe detalii,poate pe viitor ajuta pe altii,insa momentan din lipsa de fonduri nu stiu cand am sa demarez proectul Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: aro m461 incrucisat cu nissan patrol rezulta un imssan Am reusit sa dau de ims-ul deja modificat,este la craiova cum imi fac timp fug la Craiova fac o schita si multe poze si daca ma lase si vremea ma apuc de treaba Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate