ilvviu Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Ma bate gandul sa montez pe 410-le meu un reductor de 413. Nu il folosesc la off-road extrem, am nevoie de viteza mai mare de deplasare la o turatie acceptabila a motorului. Credeti ca se potriveste? Trebuie sa modific ceva pe la cardane? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Majoritatea stiu ca vor exact opusul, pentru ca reductorul de samurai e mai util la catarare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Asa e, dar eu nu prea ma catar, iar cutia in 4 trepte nu ma ajuta la drumurile lungi, la 40 km/h deja schimb treapta a 4-a. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: compatibilitati piese samurai va trebui sa ai grija la prinderi, cele de pe 410 fiind cu suruburi de 8, cele de 413 cu suruburi de 10. In rest nu cred ca o fi problema, sa nu uiti ca ai si a 5-a , dupa ce ai facut modificarea :banana SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: compatibilitati piese samurai a 5-a viteza eu cred ca vine de la cutia de viteza:grin:.....deci ar trebui sa chimbi tot ansamblul CV+Redutor. In ceea ce priveste prinderea cardanului si la 413 sunt cu prinderi de 8. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Se poate face topic nou, gen "inlocuire reductor 410 cu 413", N-are nicio legatura cu compatibilitatile altor piese de pe alte masini/marci. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PUIU DEVA Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: Inlocuire reductor 410 cu 413 se potriveste findca reductoarele sunt identice la marime si la sistemul de prindere,,singura diferenta sunt marimea pinioanelor din interior - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) Re: Inlocuire reductor 410 cu 413 singura diferenta sunt marimea pinioanelor din interior si dimensiunile flanselor Editat Ianuarie 18, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate