herput Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 As dori sa-i schimb "sufletul"Ims-ului meu clonandul cu un Land Cruiser 2.5 tdi din 89.Ce sfaturi i-mi da-ti?Merita?Land Cruiserul e cu volan pe dreapta. "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: motor cutie punti de toyota land cruiser pe ims lasand la o parte suma de bani pe care o vei investi -calcul pe care doar tu il poti face pt tine . nu ai decat de castigat din aceasta operatiune (motorul de 3.0 era si mai bun dar daca 2.5 ai ,de ala pui ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: motor cutie punti de toyota land cruiser pe ims Salut orice imbunatatire adusa unui Ims merita,eu la al meu i-am schimbat motoru cu unu de isuzu ,iar acum urmeaza sa ii inlocuesc mecanica in intregime cu una de nissan patrol Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: motor cutie punti de toyota land cruiser pe ims Salut orice imbunatatire adusa unui Ims merita,eu la al meu i-am schimbat motoru cu unu de isuzu ,iar acum urmeaza sa ii inlocuesc mecanica in intregime cu una de nissan patrol Apropo de motorul de Issuzu a mea a avut pe ea motor cutie reductor de Issuzu (motorul este nemaipomenit dar sub capota necheaza cam putin cai dar...si consumul e pe masura) dar nu aveam blocabil iar motorul era de 2.2 tdi:cl "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: motor cutie punti de toyota land cruiser pe ims Aceiasi problema am intampinato si eu lipsa de putere a motorului,iar eu avand cutie de tv nici nu erau compatibile Pe mic demultiplica prea mult si nu aveam turatie la roata iar pe normal nu avea destula putere Cu toyota nu am condus si nu pot sa-mi dau cu parerea dar un lucru este cert motoru trebuie sa fie cat mai mare si daca se poate si cat mai turat Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: motor cutie punti de toyota land cruiser pe ims pune un grup moto propulsor de 70 sau 73 daca tot te mananca :) eventual cauta un v8 pe benzina si ai rezolvat treaba :) on topic acum merita atata timp cat per total si la final si aici vorbesc strict tehnic nu economic,la final vei avea o masina cu aspect clasic dar cu subansamble moderne si mai fiabile dar mai scumpe. motorul duce.LC are cam aceasi greutate ca si M-ul tinand cont ca tu vrei sa Transplantezi tot ce tine de mecanica pe sasiu de M merge dar fii atent ca vei avea mult de modificat pe la Frane,directie...electrice... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate