herput Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 (editat) Buna, Am o Toyota Rav 4 din 1998 si in urma cu 3 luni a fost lovita in lateral.Pe scurt a trebuit sa fac recarosare pe care am si terminat-o dar caroseria pe care am scimbat-o are cutie automata cea veche fiind cu cutie manuala.De cand am facut schimbul sunt momente(deci nu tot timpul)cand virez la stanga sau la dreapta se aud niste pocnituri la puntea din spate iar roata din interiorul virajului in loc sa se invarta mai incet se invarte mai repede ca si cum ar fi blocat diferentialul.Mentionez ca am verificat atat grupul cat si reductorul si sunt ok.Ce poate sa fie?Cineva imi spunea ca ar putea sa se blocheze franele.Ati putea sa-mi dati un sfat?Nr. meu de tel. este 0737 830 886., Multumesc anticipat,Cosmin Petru Herput Editat Decembrie 3, 2014 de Astral ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Probleme puntea spate Toyota Rav 4 cam greu de spus Si eu zic la fel! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate