tau Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/medicina/dr-raed-arafat cred ca orice comentariu ... este de prisos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Dr. Raed ARAFAT - un OM care merita tot respectul! Eu cred ca ar trebui sters topicul ca sa nu incepem iar. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Dr. Raed ARAFAT - un OM care merita tot respectul! Sa nu incepem iar ce ??? discutii diverse ? Raed arafat e chiar un om minunat, tu nu crezi asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Re: Dr. Raed ARAFAT - un OM care merita tot respectul! Cred ca discutia asta se potriveste cu cea legata de SMURD. Nu are legatura cu parerea despre doctorul Arafat ci despre existenta a doua topicuri cu tema comuna, iar dincolo s-a discutat mult despre subiect. Cred ca cele doua topicuri ar trebui unite. Editat Ianuarie 21, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate