Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Incepator offroad - sfaturi legate de achizitia unei masini

valissan

Postări Recomandate

3-400.000 asta pt ca toata lumea fuge de km multi si probabil ca toti dau km inapoi pana la 300 apoi merg pana la 400 si o vand. Cine stie cu ce se mananca probeaza "acaretul" si il ia acasa. S-au vazut Patroale cu 700.000 la care nu s-a umblat in motor.Mai mult ca sigur problema e asemanatoare si la Toyota sau Mitsu. Despre problema cu Niva, s-a mai discutat pe aici, sau dincolo nu mai stiu... daca esti masochist ia Niva.Daca vrei ceva pe care sa te poti baza ia o japoneza si ai sa ne pomenesti.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Incepator offroad - sfaturi legate de achizitia unei masini

Vad ca inca nici unul dintre voi nu ma incurajeaza cu Niva :)

Pentru inceput vreau doar sa pot merge pe drumuri mai greu accesibile, nu vreau sa investesc in "preparea" masinii sau "tunarea" ei pentru ca in acest moment nu ma gandesc la aventuri off-road cat mai mult la drumetii si mers la fotografiat si pescuit in zonele mai greu accesibile din tara.

O alta problema cu masinile second hand ar fi ca nu ma pricep foarte bine, nu pot sa evaluez starea masinii dupa cum suna motorul, bat tachetii, etc. etc. pe care poate voi le auziti/vedeti imediat si nu as vrea sa dau 5000-6000 de eur pe o masina puscata care sa imi faca zile fripte apoi.

Inca un aspect: va fi greu sa imi pregatesc masina in cazul in care imi iau una second; pentru ca momentan nu stiu inca ce vreau de la ea. Ar fi foarte folositoare niste pareri de la fosti sau actuali proprietari de Niva.

Ati putea (pentru variante second hand), avand in vedere ce vreau sa fac cu masina, sa imi faceti un top 5 ca sa stiu dupa ce sa ma uit pe afara sau pe la noi gata aduse? Va multumesc.

Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin:

Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Incepator offroad - sfaturi legate de achizitia unei masini

Pana la urma am cumparat un Nissan Patrol GR 2.8TD din '98 cu 165k la bord (sper ca reali :))

Acuma ma frige sa ii pun un roof rack safari scurt si niste proiectoare pt inceput. Apoi un bullbar sanatos cu troliu si bare laterale de protectie - dar va trebui sa mai astept :) sa se revigoreze bugetul. Multumesc tuturor pentru sfaturi si sper sa ne vedem in curand la iesiri.

Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin:

Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare