Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chevrolet Suburban

Max

Postări Recomandate

Re: Chevrolet Suburban

Max iti recomand sa incerci alta caseta ,de la alta masina + ceva adaptari.Uite mai jos in foto ce pot sa-ti dau .

121286060_martie057.thumb.jpg.df7a9b73632551b4b4d17f2ff3037175.jpg

1620382649_martie058.thumb.jpg.15aca35701af2c6790a53090678974b2.jpg

2015337712_martie059.thumb.jpg.a479903425c72ec061b9fce346bc77f2.jpg

1229323733_martie060.thumb.jpg.d6fb55cc7443e8c83b5134163ad7b108.jpg

• Like 1
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua !

In mod normal, un kit de reparatie nu include axul de iesire sau alte axe... Ci doar semeringuri, O-ringuri, eventual rulmenti sau lagare de frictiune, etc.

In situatia aceasta, estimez ca axul de iesire este uzat, si scapa undeva pe langa semeringul de inalta presiune. Daca nu gasesti alt ax, poti construi unul.

Mai este o varianta "ciobaneasca", dar nu as prea recomanda-o. Totusi, ideea este sa incarci axul cu sudura MIG, in puncte foarte scurte, facute ca sarma tare. Apoi strunjire si rectificare la cota necesara, binenteles.

Puncte scurte pentru ca axul sigur este tratat pentru obtinerea unei duritati, si aceasta sa nu fie afectata prin incalzire prea puternica. Deci, un sudor cu rabdare, care sa "puncteze" piesa ta, printre alte treburi de-ale lui...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Nyke aia seamana cu o caseta de directie de Nissan Patrol.

Seamana, de la distanta, doar, ca principiu de actionare si fixare, ca dealtfel majoritetea. Dimensiunile sunt considerabil mai mari si gaurile de prindere de sasiu altele. Amanuntele fac diferenta :h5.

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut. Am acasa o caroserie de GMC Jimmy,dar nu stiu sigur daca mai are caseta directie pe ea. Din ce am vazut in poze pare la fel cu ce am eu pe Chevrolet,din pacate nu sunt in tara si ma intorc in 2 saptamani. Daca "arde",il rugam pe Cos sa mearga sa se uite,daca nu e graba eu te voi anunta cand ajung acasa si vorbim atunci. Paste Fericit!

Link spre comentariu

Buna ziua !

Daca ai doar caroseria de Jimmy, ma indoiesc ca vei gasi caseta de directie prinsa de ea...

Caseta de directie este fixata de lonjeron, adica de sasiu. Care sasiu, daca nu-l ai, n-ai nici caseta, daca n-ai demontat-o mai demult...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Salut. Masina este aproape intreaga. Are rotile,puntile,amortizoare,usi,motor de 4.3 si cutie automata. Din cate imi amintesc parca era si caseta directie,dar nu sunt sigur. Era iarna cand am luat-o si nu m-am uitat prea atent la ea,atentia fiindu-mi indreptata catre chevroletul silverado care avea probleme cu calculatorul.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salut.

La intrebarea daca nu stim vreuna de vanzare...raspunsul ar fi...stim.

Chiar eu am Chevy Suburban din 95. indicativ 1500k, 5,7 l

Numai pentru interesati si cunoscatori nr. meu de tel este 0723.50.18.18.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare