kato Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 am mai salvat o rabla din fata rematului !! uni spun ca sunt nebun ca ma apuc de asa un proiect dar sper sa le dau cu flit cand va fi gata !! baza de plecare : ARO 240 an 88 motor L 27 am cativa prieteni care ma ajuta si sper sa am sustinerea si ajutorul vostru !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! a inceput razboiu !! munca injuraturi si multa bere !!! :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! munca !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! poze !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! in ce consta proiectul? reconditionare cu mici retusuri sau modificari mai mari(motor, rollcage, trolii, inaltare) spor la treaba :Gr i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! in ce consta proiectul? reconditionare cu mici retusuri sau modificari mai mari(motor, rollcage, trolii, inaltare) spor la treaba :Gr modificarile vor fi mai de amploare cu toate accesorile de rigoare !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! in ce consta proiectul? reconditionare cu mici retusuri sau modificari mai mari(motor, rollcage, trolii, inaltare) spor la treaba :Gr modificarile vor fi mai de amploare cu toate accesorile de rigoare !!! si probabil ca tusa finala un "vinil" cu "DRACONES" pe laterale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! bun proiectul bun si numele lui... :hi bafta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! Bafta Kato....si mult succes :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Maia Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! esti nebun dar te sustin ! :h5 bafta!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! Doamna....lucrul acesta cred ca-l cunoasteti cel mai bine :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Re: proiect Dracones !!! esti nebun dar te sustin ! :h5 bafta!!!!!! Hehe.....ia sa fi avut tu unul sanatos Maia.....si devreme acasa....si cuminte.....sa vezi ce plictiseala dracului era :grin: p.s. Bafta Kato.......ca la grea corvoada te-ai angajat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: proiect Dracones !!! Eu te sustin cred mai mult decat oricine ! Avand in vedere de ce m-am apucat eu... :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: proiect Dracones !!! Eu te sustin cred mai mult decat oricine ! Avand in vedere de ce m-am apucat eu... :grin: :grin: :grin: Hehe, ca mare adevar graiesti doctore, da' parca ti-am mai zis odata treaba asta ... spor la treaba, domnilor, ca va fi nevoie de multa munca acolo ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: proiect Dracones !!! Eu te sustin cred mai mult decat oricine ! Avand in vedere de ce m-am apucat eu... :grin: :grin: :grin: Hehe, ca mare adevar graiesti doctore, da' parca ti-am mai zis odata treaba asta ... spor la treaba, domnilor, ca va fi nevoie de multa munca acolo ... Multumim, la fel ! :h5 Dar draga koala, n-ai mai lucrat nimic pe ea din Martie? Daca or mai aparut ceva "noutati" baga si tu niste poze... sa ne mai inspiram si noi, astia micii... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: proiect Dracones !!! bravo bravo,buna treaba..eu ma bucur ca masina a fentat rematul!!! :h5 asteptam cu interes rezultatul.. :h5 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: proiect Dracones !!! Spor la treaba, o sa aveti nevoie de multa rabdare ....pe vremuri am refacut si eu un Aro si am avut o surpriza foarte mare cand am observat ca piesele noi nu potriveau, elemente de caroserie , plastice si altele, asa ca ... :grin: :grin: spor la treaba :F o sa iasa o masina buna de padure :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: proiect Dracones !!! De pe ce masina sunt gentile care le ai pe spate? Ma tenteaza sa pun si eu pe 243. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: proiect Dracones !!! spor la munca asteptam marea reusita a proiectului cred ca va iesi beton Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: proiect Dracones !!! De pe ce masina sunt gentile care le ai pe spate? Ma tenteaza sa pun si eu pe 243. Cred ca-ti cumperi un 243 cu banii pe care i-ai plati ptr niste jante ca alea... Cauta Enkei ... si ... bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: proiect Dracones !!! Succes in ce faceti baieti Am si eu unul la care lucrez. nu o iau de la capat ca voi dar incet incet..... DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate