razvanutza Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 La invitatia aceluiasi neobosit Eko am facut inca o iesire in zona Prahova. Traseul destul de usor, zapada in zona nu depaseste cativa centimetri. Pe alocuri insa vantul a troienit nametii asa incat am avut si ceva momente mai dificile. Cateva poze din telefon, cand am timp incarc si ceva filmulete: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Iesire 22 ianuarie 2012 traseu Breaza-Moeciu @Astral schimba tu in titlu Moroieni nu Moeciu :wink: . O sa pun si eu ceva poze+filmari cand recuperez camera dintr'o masina:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Iesire 22 ianuarie 2012 traseu Breaza-Moroieni Salut, ce pacat ca n-am fost prezent pe forum..... Dupa o lunga perioada de inactivitate revin cu drag de duca, traseul Breaza Moroieni imi convenea de minune. Asadar, Pinz-ul este din nou la datorie, mai dornic ca niciodata sa redevina membru al iesirilor de week-end. Daca se mai organizeaza ceva in zona Prahova va rog sa ma aveti in vedere. PS: Nu stiu cati dintre vechii membri mai sunt activi pe acest forum, nu prea mai recunosc nici un nume :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate