rocat Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Stie cineva cum se schimbă antigelul la un pajero cu motor 4D56? Ce tip de antigel se folosește? Are dop(robinet) de golire în blocul motor sau se da drumul numai de la robinetul de la radiator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Cum se schimbă antigelul la pajero? Salut,eu am folosit G12(de culoare rosiatica),iar de golit am scos decat dopul din partea de jos a radiatorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: Cum se schimbă antigelul la pajero? De cele mai multe ori se da drumul la cel vechi si se pune unul nou.:grin:Acum lasand gluma la o parte n-ai si dumneata un mecanic bun pe langa mata sa-ti organizeze aceasta operatiune?Nu poate costa mai mult de 50lei manopera plus materialele(antigel + apa distilata ) , dar vezi pe unde se goleste instalatia si mai vezi si cel fel de antigel se introduce intransa precum si cantitatile (antigel + apa) .Nu folositi antigel dupa ureche.Ala rosu este recomandat pentru anumite motoare , cel verde sau albastru pentru alte motoare.Cel galben (de la hipermarket)pentru drujba si caruta.:ga Editat Ianuarie 23, 2012 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate