Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sim card

gusteru

Postări Recomandate

Re: sim card

nu este posibil... s-ar crea un conflict in centrala... ceva gen conflict ip cand doua calculatoare din aceeasi retea au acelasi ip...

nu poti clona simul pentru ca fiecare din ele are incorporat un numar de identificare (vezi IMSI ) echivvalentul CNP-ului din buletin...

PS: in schimb se putea mai demult sa ai un sim cu doua numere de telefon...

(nu mai stiu acum trebuie sa ma interesez, oricum se putea vorbi doar pe unul din ele... celalalt lucra pe post de modem: internet si sms).

hyundai galloper 2,5 d de plimbare

wolkswagen amarok de munca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine ar fi totusi sa intrebi la un furnizor de servicii gsm pentru ca eu mi-aduc aminte ca am vazut pe un Opel Astra ca avea incorporat in sistemul audio si telefonul gsm. Proprietarul avea un sim in acest player si in telefonul mobil al doilea sim.

Asta de mai jos este aparatul :

http://www.hood.de/angebot/32880641/opel-philips-autoradio-ccrt-700-mit-telefon.htm

4_1238000446.jpg.73d7f0c2e7badbb4d4a02616c5f6ef8c.jpg

Link spre comentariu

Salutare. Sigur nu se cloneaza simul la noi. Am intrebat eu la toti dealeri de telefonie mobila. Ideea mi-a dat-o un prieten care sustine ca in alte tari din E.U. furnizorii de telefonie mobila pun la dispozitie acest serviciu.

Link spre comentariu

Salutare. Sigur nu se cloneaza simul la noi. Am intrebat eu la toti dealeri de telefonie mobila. Ideea mi-a dat-o un prieten care sustine ca in alte tari din E.U. furnizorii de telefonie mobila pun la dispozitie acest serviciu.

Pana si scarbele astea ne sfideaza.......:uameni

Adica de ce VDF sau Orange sau etc, acolo pot sa ofere acest serviciu si la noi, nu ?!? :uameni

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Poti avea doua nr de telefoane care sa sune pe acelasi numar. Poti directia un numar de telefon se sune pe acelasi numar. :h5

eu nu am inteles asta.

dpvd tehnic in telecomunicatii se poate face orice. trebuie numa' sa suni la steluta care trebuie.

<later edit>

asta cu *, intr-un sistem digital ... inainte, era cu fisa, dar cumva ... tot aia este

Editat de bogdan_g
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare