gusteru Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 este posibil sa ai doua sim carduri cu acelasi numar? si daca nu e posibil in mod obisnuit sa zicem, cum si unde pot clona una - asta ar trebui sa fie posibil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: sim card nu este posibil... s-ar crea un conflict in centrala... ceva gen conflict ip cand doua calculatoare din aceeasi retea au acelasi ip... nu poti clona simul pentru ca fiecare din ele are incorporat un numar de identificare (vezi IMSI ) echivvalentul CNP-ului din buletin... PS: in schimb se putea mai demult sa ai un sim cu doua numere de telefon... (nu mai stiu acum trebuie sa ma interesez, oricum se putea vorbi doar pe unul din ele... celalalt lucra pe post de modem: internet si sms). hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: sim card multam, ma interesa sa am 2 telefoane cu acelasi nr. cel de zi cu zi cu toate porcariile pe el si unul de tavaleala. cred insa ca am vazut prea multe filme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: sim card Cel mai bine ar fi totusi sa intrebi la un furnizor de servicii gsm pentru ca eu mi-aduc aminte ca am vazut pe un Opel Astra ca avea incorporat in sistemul audio si telefonul gsm. Proprietarul avea un sim in acest player si in telefonul mobil al doilea sim. Asta de mai jos este aparatul : http://www.hood.de/angebot/32880641/opel-philips-autoradio-ccrt-700-mit-telefon.htm REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: sim card Salutare. Sigur nu se cloneaza simul la noi. Am intrebat eu la toti dealeri de telefonie mobila. Ideea mi-a dat-o un prieten care sustine ca in alte tari din E.U. furnizorii de telefonie mobila pun la dispozitie acest serviciu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: sim card Salutare. Sigur nu se cloneaza simul la noi. Am intrebat eu la toti dealeri de telefonie mobila. Ideea mi-a dat-o un prieten care sustine ca in alte tari din E.U. furnizorii de telefonie mobila pun la dispozitie acest serviciu. Pana si scarbele astea ne sfideaza.......:uameni Adica de ce VDF sau Orange sau etc, acolo pot sa ofere acest serviciu si la noi, nu ?!? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: sim card Directionarea catre un alt numar (al tau desigur) nu poate fi o solutie ? - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: sim card Directionarea catre un alt numar (al tau desigur) nu poate fi o solutie ? Daca nu-l deranjeaza sa plateasca atunci cand este sunat pe numarul de pe care se redirectioneaza....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: sim card Daca e abonament simplu e mai dificil, dar daca e de grup (5 persoane) sau cartele reincarcabile cu minute foarte multe in retea sau intre 2 numere merge miscarea. Eu asa am facut - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: sim card Poti avea doua nr de telefoane care sa sune pe acelasi numar. Poti directia un numar de telefon se sune pe acelasi numar. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: sim card Poti avea doua nr de telefoane care sa sune pe acelasi numar. Poti directia un numar de telefon se sune pe acelasi numar. :h5 eu nu am inteles asta. dpvd tehnic in telecomunicatii se poate face orice. trebuie numa' sa suni la steluta care trebuie. <later edit> asta cu *, intr-un sistem digital ... inainte, era cu fisa, dar cumva ... tot aia este Editat Aprilie 5, 2012 de bogdan_g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate