gigi.ionita Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 va salut.am o vitara din 93, 1,6 8 valve. astazi in mers la viteza de 40 km a decuplat si asta se repeta mereu.stie cineva ce se poate intimpla si unde sa intervin ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: vitara decupleaza in mers Cuplajele rotilor de pe puntea fata sunt automate sau manuale? Inclin sa cred ca sunt automate si f.uzate. Asta e motivul pentru care se decupleaza in mers... Cred eu! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi.ionita Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: vitara decupleaza in mers salut.sint manuale si functioneaza am verificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: vitara decupleaza in mers salut.sint manuale si functioneaza am verificat am patit eu la Jeep acelasi lucru. cuplam in 4x4L, mergeam 3 m si apoi sarea. am desfacut burduful de la levier si am descoperit alt burduf care ingreuna cuplarea. am decupat din el, l-am pus la loc si nu mai am probleme. mai poate fi si de la tija. cel mai bine dai burduful si vezi cu ochii tai. cam asa arata la mine : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi.ionita Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: vitara decupleaza in mers se pare ca ai dreptate.mai fac probe si mai revin sper nu cu probleme tehnice.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: vitara decupleaza in mers corect era ca iti sarea din viteza. verifica ce ti-au zis colegii. ceva impiedica sa stea schimbatorul corect. desfa coverele de deasupra. lucrezi doar in habitaclu, nu trebuie sa te bagi pe sub masina. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate