cfantana Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Daca ajunge cineva in zona mi-am cumparat 4 roti pentru Samuraiu de concurs si ma cam costa transportul. Poate vre-un coleg forumist ma poate ajuta,dau Zaraza multa :x :x :x :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Are cineva drum la Frankfurt? 2 zile prea tarziu ....duminica a venit un preten din zona aia ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Are cineva drum la Frankfurt? poate se pot trimite undeva in germania si de acolo cu atlassib-ul... succes :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Are cineva drum la Frankfurt? Azi s-a intors masina, mai merge peste 2 saptamini (95%) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 17, 2008 Autor Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Are cineva drum la Frankfurt? Multumesc de ajutor dar am rezolvat-o :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate