Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tractoras nou

crazyradu

Postări Recomandate

vin si eu in clubul vostru dupa ce un impatimit al masinilor de teren din Cluj m-a convins ca nu fac cu touaregu ce face el cu nissanul patrolache y60.....asa ca ambitia naste monstrii.

L-AM LUAT- E SCURT, ARE COARNE , MURDAR, INCA DOMN DE ORAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana

........................ARE CINEVA UN FLEX????? :))

BAFTA SI MINUNI. FELICITARI MODERATORILOR FORUMULUI - E BESTIAL

nissan.thumb.jpg.17dbfdcff45e451674db15fb199e354f.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: tractoras nou

vin si eu in clubul vostru dupa ce un impatimit al masinilor de teren din Cluj m-a convins ca nu fac cu touaregu ce face el cu nissanul patrolache y60.....asa ca ambitia naste monstrii.

L-AM LUAT- E SCURT, ARE COARNE , MURDAR, INCA DOMN DE ORAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frumosa masina !:br

sa te bucuri de ea:h5

baga si o prezentare sa nu-ti stearga cineva posturile aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=769697#post769697

Link spre comentariu

Buna achizitie! Felicitari!

Din cate vad este autoutilitara. Treaba buna tinand cont ca taxele de inmatriculare sunt mici.

Sa te poarte sanatos.

Link spre comentariu

BINE AI VENIT!!!!!

In sfarsit in randul "oamenilor"...

Munca de convingere nu a fost tare grea, trebuie sa recunosc...doar o tura cu radu in dreapta si......si-a cumparat patrol.:banana:banana:banana

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

Pai...modificam regulamentul forumului. Cine nu participa la MMOF, zboara. :ha:

:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

eu unu sunt de acord.

radu ai doua variante:

-ori MMOF:dr1

-ori iti pui aripi la Neasan :pl1

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

gata - facut si prezentarea!!!!! din graba si emotie am omis-o. multumesc de incurajari. e la tinikigiu la taiat pe masa de operatie. bafta la toata lumea

:)

:W:cl:h5!

Sa-ti faci timp cateva minute si pentru a citi Regulamentul forumului pentru a te familiariza cu cerintele acestui forum......

Link spre comentariu

:brBuna alegere.Masina mea este sora geama cu a ta-olandeza,autoutilitara si cocosata.A me a suferit transformari radicale.Sunt curios daca are blocant sau lsd pentru ca a mea avut lsd dar am rezolvat probleme problema prin schimbarea puntii spate.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

:brBuna alegere.Masina mea este sora geama cu a ta-olandeza,autoutilitara si cocosata.A me a suferit transformari radicale.Sunt curios daca are blocant sau lsd pentru ca a mea avut lsd dar am rezolvat probleme problema prin schimbarea puntii spate.

sal - pune niste poze cu modificarile , eu tai din aripile din spatele rotilor de pe spate, rezolv ruginile , mai dau jos aparatorile de pe aripi.....deocamdata atat. am sablat jentile si le-am vopsit in alb....arata bestial. da - are blocant pe panoul de bord- daca la asta te referi . bafta si tie

Link spre comentariu

Superba masina.

Am vrut si eu sa o cumpar dar nu ne-am inteles la bani.

Daca nu sunt indiscret, la cat ti-a lasat-o?

Multumesc.

sal 4000-motorul e super...da are eugina pe sub ea. acum e la tinikigiu. bafta

Link spre comentariu

mai, nu stiu ce va place atata la masina asta

arata ca un civil la frac

mai asteptam sa vedem, poate isi ia bocanci, poate trece la ceva mosaore si table in fata si pe buci, poate ii creste antena de \CB, poate chiar o duda de aer peafara...

in interior poate ii vine mintea de orientare...

atunci o sa zic si eu "faina masina", pana atunci, nu vad in ea decat potentialul enorm :wink:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

mai, nu stiu ce va place atata la masina asta

arata ca un civil la frac

mai asteptam sa vedem, poate isi ia bocanci, poate trece la ceva mosaore si table in fata si pe buci, poate ii creste antena de \CB, poate chiar o duda de aer peafara...

in interior poate ii vine mintea de orientare...

atunci o sa zic si eu "faina masina", pana atunci, nu vad in ea decat potentialul enorm :wink:

acu e la operat....azi am vazut-o. pragurile taiate si aripa spate taiata.....restul se comanda snokele....inclinomerre...boconci. ms

Link spre comentariu

inclinometru????.....cine are timp sa caste gura la el....???

eu ptr al meu nu prea am avut ochi......:grin:

sa-l folosesti cu placere....si mai ales sa-i pui troliu....singurul neajuns al masinii e greutatea mare....in rest...sa te duca pe unde doresti

Link spre comentariu

Sa ai noroc la masina.

PS; mai avea un Patrol omul, nu sti daca o mai are? Si in ce stare e masina aia?

Multumesc si scuze de OFF TOPIC.

Poze cu lucrarea?

am fost si cu aia - are ambreiaju puscat - el zicea ca doar trebuie aerisit , plus motorul cica de generatie mai veche.....se vedea turbo schimbat si cind am ridicat-o un etrier pe spate nou. intr-adevar sasiul si pe sub ea arata mai bine.....cerea 3500...probabil lasa la 3000. eu am schimbat rotile intre ele - acum aia are roti spitate de aluminiu, nie nu mi-au placut....

si mai cred ca era adusa mai de multa vreme. bafta

Link spre comentariu

am luat legatura cu omul dar nu ne-am inteles la pret, o tine la 3500 plus 200 pt jante.I-am spus de a ta ca a da-to la 4000 si a ta e mult mai ok ca si cealalta si ca e de bagat bani in ea, dar mi-a zis ca 3700 e pretul.

Daca mai vb cu el sau afi ca ar da-o la un pret mai bun, da te rog un semn.Iti voi fi recunoscator.Eu i-am oferit 3000.

Multumesc si sa vedem pozele cu masina ta.:tk.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

am pus niste poze cu transformarile - roti vopsite electrostatic,taiat aripi spate, rugini,praguri noi etc. vestea buna e ca a fost lovita in fata :)) si totul e nou-radiator , aripi, fata e facuta ok, nu a fost lovita structura de rezistenta. deja e la tinikigiu de 2 saptamini, si o sa mai ramina , ii pune omu praguri din teava de 2 toli si portbagaj homemade cu suport de proiectoare si un fel de cort :)

e de lucru :al

1020663340_Resizeof2012-02-0216_09_37.jpg.47852e849e05778fb93ee77e32225448.jpg

224925867_Resizeof2012-02-0215_47_55.jpg.b284dffc435d26d9c083daec27d86234.jpg

1630738548_Resizeof2012-01-3013_09_39.jpg.da68191d4017de406aec075ccfdc7078.jpg

271762588_Resizeof2012-01-2517_08_02.jpg.a63349efedcbffe8ed3c56abca2404ea.jpg

1068162700_Resizeof2012-02-0216_09_45.jpg.c1e4c70b12991e652d5529c4321f7e91.jpg

1599125719_Resizeof2012-02-0216_09_50.jpg.2576d29356e8857677ad5e451e396be9.jpg

1806083240_Resizeof2012-01-2517_08_13.jpg.c1442f8e624a30c51c7836b55aada4c3.jpg

704732125_Resizeof2012-02-0215_47_50.jpg.a87c0615626b4a14dba5f768764860e8.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare